Baner ze zdjęciem biblioteki

Pyszne 25 : (Record no. 56759)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 00977cam a2200289 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx002803444
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231102201.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 130417s2013 pl a |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788324023905
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)840338207
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR U/MSo
Instytucja, która wprowadziła rekord KR U/MSo
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR U/GZs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Starmach, Anna
Daty biograficzne (1987- ).
9 (RLIN) 51318
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Pyszne 25 :
Ciąg dalszy tytułu na słono, na słodko /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Anna Starmach.
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Pyszne dwadzieścia pięć
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Kraków :
Nazwa wydawcy Społeczny Instytut Wydawniczy Znak,
Data wydania 2013.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 167, [3] s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. kolor. ;
Wymiary 20 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Na okł.: do 25 minut, do 25 złotych.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Dania szybkie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 70868
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia tania.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 87200
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Społeczny Instytut Wydawniczy Znak.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41122
920 ## -
-- 978-83-240-2390-5
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 15.10.2018 20.94 157918 II   Ng 96 1000145549 15.10.2018 1 15.10.2018 Książki