MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01387nam a2200349 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx004446298 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231090144.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
181023s2017 pl a |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788365782199 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)1066107226 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 197/GJ |
Language of cataloging |
pol |
Description conventions |
rda |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 197/GJs |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 197/GJ |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Loock, Walburga. |
Określenie rodzaju współpracy |
Autor |
9 (RLIN) |
52085 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Dynia : |
Ciąg dalszy tytułu |
uprawa, odmiany, przepisy, ciekawostki / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
teksty: Walburga Loock ; autor przepisów: Walburga Loock ; przekład: Anna Makowiecka-Siudut ; zdjęcia potraw: Eileen Gruschka, Christian Brinkrolf. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
Hortpress, |
Data wydania |
copyright 2017. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
84 strony : |
Inne elementy opisu fizycznego |
ilustracje ; |
Wymiary |
21 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Obraz |
Kod określający zawartość |
sti |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Oznaczenie serii |
Smaki z Mojego Ogrodu ; |
Numeracja |
2/2017 |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Opis według okładki i strony redakcyjnej. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Dynia |
Określnik rzeczowy |
uprawy. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
116690 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Kuchnia (dynie). |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
84755 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Makowiecka-Siudut, Anna |
Daty biograficzne |
(1955- ). |
Określenie rodzaju współpracy |
Tłumaczenie |
9 (RLIN) |
23722 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Gruschka, Eileen. |
Określenie rodzaju współpracy |
Ilustracje |
9 (RLIN) |
52086 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Brinkrolf, Christian. |
Określenie rodzaju współpracy |
Ilustracje |
9 (RLIN) |
52087 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Hortpress. |
Określenie rodzaju współpracy |
Wydawca |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
31865 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Smaki z Mojego Ogrodu |
Numeracja |
2 |
9 (RLIN) |
68528 |
920 ## - |
-- |
978-83-65782-19-9 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |