Baner ze zdjęciem biblioteki

Dynia : (Record no. 56974)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01387nam a2200349 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx004446298
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231090144.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 181023s2017 pl a |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788365782199
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1066107226
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/GJ
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/GJs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/GJ
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Loock, Walburga.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 52085
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Dynia :
Ciąg dalszy tytułu uprawa, odmiany, przepisy, ciekawostki /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności teksty: Walburga Loock ; autor przepisów: Walburga Loock ; przekład: Anna Makowiecka-Siudut ; zdjęcia potraw: Eileen Gruschka, Christian Brinkrolf.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Hortpress,
Data wydania copyright 2017.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 84 strony :
Inne elementy opisu fizycznego ilustracje ;
Wymiary 21 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Obraz
Kod określający zawartość sti
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Smaki z Mojego Ogrodu ;
Numeracja 2/2017
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Opis według okładki i strony redakcyjnej.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Dynia
Określnik rzeczowy uprawy.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 116690
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia (dynie).
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 84755
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Makowiecka-Siudut, Anna
Daty biograficzne (1955- ).
Określenie rodzaju współpracy Tłumaczenie
9 (RLIN) 23722
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Gruschka, Eileen.
Określenie rodzaju współpracy Ilustracje
9 (RLIN) 52086
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Brinkrolf, Christian.
Określenie rodzaju współpracy Ilustracje
9 (RLIN) 52087
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Hortpress.
Określenie rodzaju współpracy Wydawca
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 31865
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Smaki z Mojego Ogrodu
Numeracja 2
9 (RLIN) 68528
920 ## -
-- 978-83-65782-19-9
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna 05.11.2018 8.49 157921 II 1 Kd 63 1000145552 14.11.2018 14.11.2018 1 05.11.2018 Książki