Baner ze zdjęciem biblioteki

Kuchnia bez konserwantów : (Rekord nr 57209)

Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01446cam a2200349 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx003957584
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231094859.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 170315s2017 pl a |001 0dpol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788379710423
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)995784388
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw LUBL 58/RL
Instytucja, która wprowadziła rekord LUBL 58/RL
Instytucja, która zmodyfikowała rekord LUBL 58/RL
-- LUBL 58/ASOs
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego ita
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Casali, Lisa.
9 (RLIN) 52290
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Kuchnia bez konserwantów :
Ciąg dalszy tytułu czyli wytwarzanie żywności w domu /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Lisa Casali ; zdjęcia : Francesca Brambilla, Serena Serrani ; [tłumaczenie z języka włoskiego Edyta Tkaczyk-Borówka].
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Tyt. oryg. :
Tytuł Autoproduzione in cucina :
Ciąg dalszy tytułu fai da te tutto quello che di solito acquisti per risparmiare e mangiare bene
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Kielce :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Jedność,
Data wydania cop. 2017.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 193, [6] s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 25 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Zawiera wykaz przepisów.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliografia s. 193.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia (żywność naturalna).
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 86895
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność naturalna
Określnik rzeczowy konserwowanie
Określnik formy poradniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 116777
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Tkaczyk-Borówka, Edyta.
Określenie rodzaju współpracy Tł.
9 (RLIN) 52291
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Brambilla, Francesca
Daty biograficzne (1969- ).
Określenie rodzaju współpracy Fot.
9 (RLIN) 52292
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Serrani, Serena.
Określenie rodzaju współpracy Fot.
9 (RLIN) 52293
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwo Jedność.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41152
920 ## -
-- 978-83-7971-042-3
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Egzemplarze
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 04.12.2018 27.00 158001 II   Nh 12 1000145877 04.12.2018 1 04.12.2018 Książki