Catering dla podróżnych. (Record no. 57769)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01038nmm a2200301 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | xx004520880 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231095155.0 |
007 - FORMA FIZYCZNA DOKUMENTU | |
pole stałej długości | co cg nnnanuan |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 190125s2008 pl fq d |000 0 pol c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)1084525402 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 197/GJ |
Language of cataloging | pol |
Description conventions | rda |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/GJs |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 197/GJ |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Catering dla podróżnych. |
256 ## - COMPUTER FILE CHARACTERISTICS | |
Computer file characteristics | Dane tekstowe. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Warszawa : |
Nazwa wydawcy | Polskie Wydawnictwo Fachowe, |
Data wydania | 2008. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 1 dysk optyczny (DVD) ; |
Wymiary | 12 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Program komputerowy |
Kod określający zawartość | cop |
Źródło | rdacontent |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Komputer |
Kod typu mediów | c |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Dysk komputerowy |
Kod typu nośnika | cd |
Źródło | rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
Uwaga ogólna | Miejsce wydania według lokalizacji wydawnictwa. |
500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
Uwaga ogólna | Tytuł według etykiety dysku. |
500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
Uwaga ogólna | Dodatek do czasopisma "Food Service" nr 3/2008. |
538 ## - UWAGA DOTYCZĄCA WYMAGAŃ SYSTEMOWYCH | |
Uwaga dotycząca wymagań systemowych | Wymagania systemowe: Adobe Acrobat Reader. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Catering |
Określnik formy | poradniki. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 116967 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Polskie Wydawnictwo Fachowe. |
Określenie rodzaju współpracy | Wydawca |
Powiązanie | pbl |
9 (RLIN) | 46703 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Dokumenty elektroniczne |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Zamówienie na rewersie tradycyjnym tylko do skorzystania w Czytelni Głównej | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 01.02.2019 | 25.00 | 900095 | E-048 | 1000153042 | 01.02.2019 | 1 | 01.02.2019 | Dokumenty elektroniczne |