Baner ze zdjęciem biblioteki

Catering dla podróżnych. (Record no. 57769)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01038nmm a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx004520880
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231095155.0
007 - FORMA FIZYCZNA DOKUMENTU
pole stałej długości co cg nnnanuan
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 190125s2008 pl fq d |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1084525402
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/GJ
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/GJs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/GJ
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Catering dla podróżnych.
256 ## - COMPUTER FILE CHARACTERISTICS
Computer file characteristics Dane tekstowe.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Polskie Wydawnictwo Fachowe,
Data wydania 2008.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 1 dysk optyczny (DVD) ;
Wymiary 12 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Program komputerowy
Kod określający zawartość cop
Źródło rdacontent
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Komputer
Kod typu mediów c
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Dysk komputerowy
Kod typu nośnika cd
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Miejsce wydania według lokalizacji wydawnictwa.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Tytuł według etykiety dysku.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Dodatek do czasopisma "Food Service" nr 3/2008.
538 ## - UWAGA DOTYCZĄCA WYMAGAŃ SYSTEMOWYCH
Uwaga dotycząca wymagań systemowych Wymagania systemowe: Adobe Acrobat Reader.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Catering
Określnik formy poradniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 116967
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Polskie Wydawnictwo Fachowe.
Określenie rodzaju współpracy Wydawca
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 46703
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Dokumenty elektroniczne
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Zamówienie na rewersie tradycyjnym tylko do skorzystania w Czytelni Głównej Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 01.02.2019 25.00 900095   E-048 1000153042 01.02.2019 1 01.02.2019 Dokumenty elektroniczne