Baner ze zdjęciem biblioteki

Masło, mleko fermentowane i świeży ser - Oznaczanie liczby mikroorganizmów zanieczyszczających - Technika liczenia kolonii w temperaturze 30° C PN-ISO 13559 / (Record no. 57923)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01630cam a2200349 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx004478546
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231092323.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 181129s2018 pl u |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788381670760
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1080913461
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw WA 162/ECZ
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord WA 162/ECZ
Instytucja, która zmodyfikowała rekord WA 162/EG
-- KR 93/GNW
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego eng
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Masło, mleko fermentowane i świeży ser - Oznaczanie liczby mikroorganizmów zanieczyszczających - Technika liczenia kolonii w temperaturze 30° C PN-ISO 13559 /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Polski Komitet Normalizacyjny.
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł PN-ISO 13559
246 13 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Butter, fermented milks and fresh cheese - Enumeration of contaminating microorganisms - Colony-count technique at 30° C
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Numer ujednolicony:
Tytuł PN-ISO 13559:2018-09
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Polski Komitet Normalizacyjny,
Data wydania copyright 2018.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 12 stron ;
Wymiary 30 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Arkusz
Kod typu nośnika nb
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna ICS 07.100.30; 67.100.01.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliografia na stronie 12.
530 ## - UWAGA DOTYCZĄCA INNEJ DOSTĘPNEJ POSTACI FIZYCZNEJ
Uwaga dotycząca innej dostępnej postaci fizycznej dokumentu Dostępne również w formie elektronicznej.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Wprowadza ISO 13559:2002, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN 21 września 2018 r.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Wprowadza ISO 13559:2002, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN 21 września 2018 r.
710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Polska.
Nazwa jednostki podrzędnej Polski Komitet Normalizacyjny.
-- Wydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
Określenie rodzaju współpracy Wydawca
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 43253
710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Polska.
Nazwa jednostki podrzędnej Polski Komitet Normalizacyjny.
Określenie rodzaju współpracy Instytucja sprawcza
9 (RLIN) 11428
920 ## -
-- 978-83-8167-076-0
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 26.02.2019 0.00 PN-8018   PN-8018 1000153191 26.02.2019 1 26.02.2019 Normy