MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01317cam a2200337 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx004600432 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231104535.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
190425s2019 pl a f |001 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788320056709 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)1100389029 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
OLSZT 003/BK |
Language of cataloging |
pol |
Description conventions |
rda |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
OLSZT 003/BKs |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
WR 037/EM |
-- |
GD 27/MFs |
-- |
GD 27/LK |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Dietetyka kliniczna / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
redakcja naukowa Marian Grzymisławski. |
250 ## - STREFA WYDANIA |
Oznaczenie wydania |
Wydanie I. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
PZWL Wydawnictwo Lekarskie, |
Data wydania |
2019. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
XIII, [1], 593, [1] strona : |
Inne elementy opisu fizycznego |
ilustracje (w tym kolorowe) ; |
Wymiary |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliografia przy rozdziałach. Indeks. |
530 ## - UWAGA DOTYCZĄCA INNEJ DOSTĘPNEJ POSTACI FIZYCZNEJ |
Uwaga dotycząca innej dostępnej postaci fizycznej dokumentu |
Dostępny również w formie elektronicznej. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Dietetyka |
Określnik formy |
podręczniki. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
70943 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Dietoterapia |
Określnik formy |
podręczniki. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
96939 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywienie |
Określnik rzeczowy |
aspekt zdrowotny |
Określnik formy |
podręczniki. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
114408 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Grzymisławski, Marian. |
Określenie rodzaju współpracy |
Redakcja |
9 (RLIN) |
4816 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Wydawnictwo Lekarskie PZWL. |
Określenie rodzaju współpracy |
Wydawca |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
41046 |
856 41 - LOKALIZACJA I SPOSÓB DOSTĘPU DO DOKUMENTU ELEKTRONICZNEGO |
Jednolity Identyfikator Zasobu (URI) |
<a href="https://libra.ibuk.pl/book/205290">https://libra.ibuk.pl/book/205290</a> |
Uwaga publiczna |
Dostęp autoryzowany |
920 ## - |
-- |
978-83-200-5670-9 |
940 ## - EQUIVALENCE OR CROSS-REFERENCE--UNIFORM TITLE [OBSOLETE] [CAN/MARC only] |
Tytuł |
<a href="UR: Kolekcja e-book">UR: Kolekcja e-book</a> |
Rok wydania |
kol51 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |