MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01497cas a2200373 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx003097968 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231103105.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
140515c19689999it ar p| | |0 |0eng c |
022 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER WYDAWNICTWA CIĄGŁEGO |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego |
1020-8070 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)883497964 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
POZN 004/KM |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
POZN 004/KMs |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
POZN 004/LK |
-- |
WA U/DUNKE |
210 1# - TYTUŁ SKRÓCONY |
Tytuł skrócony |
Proced. man. |
Qualifying information |
(Codex Aliment. Comm.) |
222 10 - TYTUŁ KLUCZOWY |
Tytuł kluczowy |
Procedural manual |
Qualifying information |
(Codex Alimentarius Commission) |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Codex Alimentarius Commission : |
Ciąg dalszy tytułu |
procedural manual / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Joint FAO/WHO Food Standards Programme. |
246 13 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
Procedural Manual Codex Alimentarius Commission |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Roma : |
Nazwa wydawcy |
Food and Agriculture Organization of the United Nations : |
-- |
World Health Organization, |
Data wydania |
1968-. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Wymiary |
21 cm. |
310 ## - OBECNA CZĘSTOTLIWOŚĆ |
Częstotliwość |
Rocznik, |
Data występowania danej częstotliwości |
2004- |
321 ## - POPRZEDNIA CZĘSTOTLIWOŚĆ |
Poprzednia częstotliwość |
Niereg., |
Data występowania poprzedniej częstotliwości |
1968-2003 |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
362 0# - STREFA NUMERACJI |
Numeracja |
1. 1968-. |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Opis na podst.: 13. 2003, LCC onlice, AMICUS online i ISSN online. |
530 ## - UWAGA DOTYCZĄCA INNEJ DOSTĘPNEJ POSTACI FIZYCZNEJ |
Uwaga dotycząca innej dostępnej postaci fizycznej dokumentu |
Dostępne także w postaci elektronicznej. |
610 27 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Joint FAO/WHO Codex Alimentarius Commission |
Określnik formy |
czasopisma. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
117258 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
normy |
Określnik formy |
czasopisma. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
117259 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Joint FAO/WHO Codex Alimentarius Commission. |
9 (RLIN) |
52952 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
FAO. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
3675 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Światowa Organizacja Zdrowia. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
16700 |
856 41 - LOKALIZACJA I SPOSÓB DOSTĘPU DO DOKUMENTU ELEKTRONICZNEGO |
Jednolity Identyfikator Zasobu (URI) |
<a href="http://www.fao.org/3/a-i5079e.pdf">http://www.fao.org/3/a-i5079e.pdf</a> |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Serie |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |