Baner ze zdjęciem biblioteki

The chemistry and technology of food and food products. (Record no. 58651)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01008nam a2200253 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx004693730
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231114906.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 190905s1944 xxua |001 0 eng c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1121426703
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/JM
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/JMs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/JM
245 04 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł The chemistry and technology of food and food products.
Oznaczenie podserii/części/sekcji Vol. 2 /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności prepared by a group of specialists under the editorship of Morris B. Jacobs.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania New York :
Nazwa wydawcy Interscience Publishers,
Data wydania 1944.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość XX, 890 stron :
Inne elementy opisu fizycznego ilustracje ;
Wymiary 25 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Przemysł rolno-spożywczy.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 76994
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy analiza.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80765
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Jacobs, Morris B.
Daty biograficzne (1905-1965).
Określenie rodzaju współpracy Redakcja
9 (RLIN) 5792
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Interscience Publishers ( -1961).
Określenie rodzaju współpracy Wydawca
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 43793
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 11.09.2019 100.00 168647   168647 1000146692 11.09.2019 1 11.09.2019 Książki