Baner ze zdjęciem biblioteki

Wykorzystanie komputerowej analizy obrazu do oceny struktury i różnicowania jakości wybranych produktów mięsnych / (Record no. 58893)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01413cam a2200337 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx004603579
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231104736.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 190429s2019 pl a |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788371609350
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1103802702
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR U/AB
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord KR U/AB
Instytucja, która zmodyfikowała rekord Ł 30/IZers
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język streszczeń eng
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Krzywdzińska-Bartkowiak, Mirosława.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 53266
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Wykorzystanie komputerowej analizy obrazu do oceny struktury i różnicowania jakości wybranych produktów mięsnych /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Mirosława Krzywdzińska-Bartkowiak.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Poznań :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego,
Data wydania 2019.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 92 strony :
Inne elementy opisu fizycznego ilustracje ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Rozprawy Naukowe / Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu,
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 1896-1894 ;
Numeracja 517
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliografia na stronach 79-92.
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA
Uwaga dotycząca języka Streszczenie w języku angielskim.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Mięso
Określnik rzeczowy produkcja i handel.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 74825
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Mięso
Określnik rzeczowy jakość.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 74808
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Wędliny
Określnik rzeczowy jakość.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 112503
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Uniwersytet Przyrodniczy (Poznań).
Nazwa jednostki podrzędnej Wydawnictwo.
Określenie rodzaju współpracy Wydawca
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41080
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Rozprawy Naukowe - Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 1896-1894
Numeracja 517
9 (RLIN) 65724
920 ## -
-- 978-83-7160-935-0
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 02.10.2019 18.00 158342 II   Mt 40 1000147688 02.10.2019 1 02.10.2019 Książki