MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01887cam a2200361 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx004710496 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231115951.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
190930s1978 pl a f u |000 0 pol c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)1126641640 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 197/GJ |
Language of cataloging |
pol |
Description conventions |
rda |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 197/GJs |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 197/GJ |
-- |
BYDG 22/AJ |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Wyroby cukiernicze trwałe - Drażetki - Wymagania wspólne BN-78/8092-03 / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Zjednoczenie Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego. |
246 30 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
BN-78/8092-03 |
246 1# - WARIANT TYTUŁU |
Uwaga poprzedzająca tytuł |
Numer ujednolicony: |
Tytuł |
BN-8092-03:1978 |
246 30 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
Drażetki |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
[Warszawa] : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwa Normalizacyjne, |
Data wydania |
1978. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
4 strony : |
Inne elementy opisu fizycznego |
ilustracje ; |
Wymiary |
30 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Arkusz |
Kod typu nośnika |
nb |
Źródło |
rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Nagłówek: Norma branżowa. |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Grupa katalogowa XII 42. |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Brak oprawy, kartki luzem. |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Miejsce wydania na podstawie lokalizacji wydawnictwa. |
530 ## - UWAGA DOTYCZĄCA INNEJ DOSTĘPNEJ POSTACI FIZYCZNEJ |
Uwaga dotycząca innej dostępnej postaci fizycznej dokumentu |
Dostępny również w formie elektronicznej. |
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY |
Uwaga dotycząca normy |
Zgłoszona przez Zjednoczenie Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego ; Ustanowiona przez Zjednoczenie Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego 23 sierpnia 1978 r. jako norma obowiązująca od 1 kwietnia 1979 r. ; Zamiast BN-70/8092-03. |
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY |
Uwaga dotycząca normy |
Zgłoszona przez Zjednoczenie Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego ; Ustanowiona przez Zjednoczenie Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego 23 sierpnia 1978 r. jako norma obowiązująca od 1 kwietnia 1979 r. ; Zamiast BN-70/8092-03. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Przemysł rolno-spożywczy |
Określnik rzeczowy |
normy |
Określnik geograficzny |
Polska. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
76980 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Zrzeszenie Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego. |
Określenie rodzaju współpracy |
Instytucja sprawcza |
9 (RLIN) |
49354 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Wydawnictwa Normalizacyjne. |
Określenie rodzaju współpracy |
Wydawca |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
40972 |
856 41 - LOKALIZACJA I SPOSÓB DOSTĘPU DO DOKUMENTU ELEKTRONICZNEGO |
Jednolity Identyfikator Zasobu (URI) |
<a href="https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/4692">https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/4692</a> |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |