Baner ze zdjęciem biblioteki

Higiena zwierząt rzeźnych i mięsa / (Record no. 59157)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 00950cam a2200253 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2007872607
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20251212203337.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 070614s1981 pl a f f |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)170023971
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw OLSZT 003/bak
Instytucja, która wprowadziła rekord OLSZT 003/bak
Instytucja, która zmodyfikowała rekord OLSZT 003/baks
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Prost, Edmund
Daty biograficzne (1921-2008).
Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego n 95200945
9 (RLIN) 11650
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Higiena zwierząt rzeźnych i mięsa /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Edmund Prost.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wyd. 6.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Lublin :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo AR,
Data wydania 1981.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 338 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Inwentarz żywy
Określnik rzeczowy ubój
Określnik formy podręczniki akademickie.
Source of heading or term kaba
Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego s 01305826
9 (RLIN) 94572
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Mięso
Określnik rzeczowy inspekcja
Określnik formy podręczniki akademickie.
Source of heading or term kaba
Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego s 01301929
9 (RLIN) 74804
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Mięso
Określnik rzeczowy jakość
Określnik formy podręczniki akademickie.
Source of heading or term kaba
Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego s 01305825
9 (RLIN) 74807
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna 27.06.2000 48.00 054343 1 Rm 09 1000138514 03.01.2018 03.01.2018 1 27.06.2000 Skrypty
      Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 26.11.2002 48.00 107666 II   107666 II 1000054554 26.11.2002   2 26.11.2002 Książki