Baner ze zdjęciem biblioteki

Sztuka fermentacji : (Record no. 59324)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01681cam a2200349 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx004618499
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231105755.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 190517s2019 pl a g |001 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788366234888
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1103898939
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw SZCZ 010/JT
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord SZCZ 010/JT
Instytucja, która zmodyfikowała rekord GD PAN/APs
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego eng
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Katz, Sandor Ellix
Daty biograficzne (1962- ).
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 49464
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Sztuka fermentacji :
Ciąg dalszy tytułu praktyczne wskazówki z całego świata na temat procesu kiszenia i fermentacji warzyw, owoców, ziaren, mleka, fasoli, mięsa i innych produktów /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Sandor Ellix Katz ; ze wstępem Michaela Pollana ; przełożył: Bartłomiej Kotarski.
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Tytuł oryginału:
Tytuł Art of fermentation :
Ciąg dalszy tytułu an in-depth exploration of essential concepts and processes from around the world
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wydanie I.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Białystok :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Vivante,
Data wydania 2019.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 620 stron, [32] strony tablice :
Inne elementy opisu fizycznego ilustarcje ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Tytuł oryginału: The art of fermentation : an in-depth exploration of essential concepts and processes from around the world.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliografia na stronach 571-575. Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Fermentacja
Określnik formy poradniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 114101
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność fermentowana
Określnik formy poradniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 114091
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Pollan, Michael
Daty biograficzne (1955- ).
Określenie rodzaju współpracy Wstęp
9 (RLIN) 49465
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kotarski, Bartłomiej Marcin.
Określenie rodzaju współpracy Tłumaczenie
9 (RLIN) 46973
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwo Kobiece Łukasz Kierus.
Określenie rodzaju współpracy Wydawca
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 52734
920 ## -
-- 978-83-66234-88-8
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna 19.11.2019 29.94 158451 II 1 Sg 26 1000147835 08.12.2021 08.12.2021 1 19.11.2019 Książki