Wpływ pochodzenia błonnika i rodzaju soli żelazowych na jakość chlebów pszennych i zawartość w nich przyswajalnego żelaza / (Record no. 59356)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01257naa a2200253 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | xx004740640 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231091158.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 191107s2011 pl a |000 0 pol c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)1129926982 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 197/JM |
Language of cataloging | pol |
Description conventions | rda |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/JMs |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 197/JM |
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU | |
Język tekstu | pol |
Język streszczeń | eng |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Kapka, Anna. |
Określenie rodzaju współpracy | Autor |
9 (RLIN) | 53589 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Wpływ pochodzenia błonnika i rodzaju soli żelazowych na jakość chlebów pszennych i zawartość w nich przyswajalnego żelaza / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Anna Kapka, Elżbieta Baca, Krystyna A. Skibniewska. |
500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
Uwaga ogólna | Tytuł nagłówkowy. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliografia na stronach 96-97. |
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA | |
Uwaga dotycząca języka | Streszczenie angielskie. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Chleb |
Określnik rzeczowy | jakość. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 84486 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Baca, Elżbieta. |
Określenie rodzaju współpracy | Autor |
9 (RLIN) | 53590 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Skibniewska, Krystyna A. |
Określenie rodzaju współpracy | Autor |
9 (RLIN) | 13112 |
773 0# - DANE DOTYCZĄCE DOKUMENTU MACIERZYSTEGO | |
Podpole kontrolne | nnam |
Tytuł | Tradycja i nowoczesność w żywności i żywieniu |
Miejsce wydania, wydawca i data wydania | Warszawa : Wydział Nauk o Żywności. Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, 2011 |
Tytuł serii dokumentu macierzystego | Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych, ISSN 0084-5477 ; z. 566 |
Zakres powiązania | Strony 87-98 |
Numer kontrolny rekordu | (NUKAT)xx002581184 |
773 0# - DANE DOTYCZĄCE DOKUMENTU MACIERZYSTEGO | |
Podpole kontrolne | nnas |
Tytuł | Zeszyty problemowe Postępów Nauk Rolniczych |
Miejsce wydania, wydawca i data wydania | Warszawa : PWRiL, 1956- |
Zakres powiązania | Z. 566 (2011), strony 87-98 |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego | 0084-5477 |
Numer kontrolny rekordu | (NUKAT)ga97635468 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Artykuł/Rozdział |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
No items available.