Baner ze zdjęciem biblioteki

Żywienie i usługi gastronomiczne. (Record no. 59408)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01221cam a2200277 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx004568401
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231102350.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 190319s2017 pl a f f |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788389184788
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1091333918
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw GDY 17/IK
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord GDY 17/IK
Instytucja, która zmodyfikowała rekord GDY 17/IK
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Ozdarska, Joanna.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 53631
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Żywienie i usługi gastronomiczne.
Oznaczenie podserii/części/sekcji Cz. 7,
Nazwa podserii/części/sekcji Organizacja produkcji gastronomicznej : kwalifikacja T.16. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Joanna Ewa Ozdarska.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Format-AB,
Data wydania copyright © 2017.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 252 stron :
Inne elementy opisu fizycznego ilustracje ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliografia na stronach 250-252.
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego Podręcznik przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, w zakresie kwalifikacji T.16. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Gastronomia
Określnik formy podręczniki dla szkół średnich.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 71962
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwo Format-AB.
Określenie rodzaju współpracy Wydawca
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 50952
920 ## -
-- 978-83-89184-78-8
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numeracja Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna 02.12.2019 25.73 Cz. 7 158476 II   Sr 19/7 1000147889 02.12.2019 1 02.12.2019 Książki
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 05.12.2019 25.73 Cz. 7 0106953   Nc 21/7 1000147890 15.09.2025 1 05.12.2019 Skrypty