Żywienie i usługi gastronomiczne. (Record no. 59408)
[ view plain ]
| 000 -ETYKIETA REKORDU | |
|---|---|
| pole stałej długości | 01221cam a2200277 i 4500 |
| 001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
| control field | xx004568401 |
| 003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
| control field | NUKAT |
| 005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
| control field | 20241231102350.0 |
| 008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
| pole stałej długości | 190319s2017 pl a f f |000 0 pol c |
| 020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
| Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 9788389184788 |
| 035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
| Numer systemowy | (OCoLC)1091333918 |
| 040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
| Instytucja, która przygotowała dane do khw | GDY 17/IK |
| Language of cataloging | pol |
| Description conventions | rda |
| Instytucja, która wprowadziła rekord | GDY 17/IK |
| Instytucja, która zmodyfikowała rekord | GDY 17/IK |
| 100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
| Nazwa osobowa | Ozdarska, Joanna. |
| Określenie rodzaju współpracy | Autor |
| 9 (RLIN) | 53631 |
| 245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
| Tytuł | Żywienie i usługi gastronomiczne. |
| Oznaczenie podserii/części/sekcji | Cz. 7, |
| Nazwa podserii/części/sekcji | Organizacja produkcji gastronomicznej : kwalifikacja T.16. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych / |
| Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Joanna Ewa Ozdarska. |
| 260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
| Miejsce wydania | Warszawa : |
| Nazwa wydawcy | Format-AB, |
| Data wydania | copyright © 2017. |
| 300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
| Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 252 stron : |
| Inne elementy opisu fizycznego | ilustracje ; |
| Wymiary | 24 cm. |
| 336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
| Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
| Kod określający zawartość | txt |
| Źródło | rdacontent |
| 337 ## - TYP MEDIÓW | |
| Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
| Kod typu mediów | n |
| Źródło | rdamedia |
| 338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
| Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
| Kod typu nośnika | nc |
| Źródło | rdacarrier |
| 504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
| Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliografia na stronach 250-252. |
| 521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO | |
| Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego | Podręcznik przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, w zakresie kwalifikacji T.16. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. |
| 650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
| Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Gastronomia |
| Określnik formy | podręczniki dla szkół średnich. |
| Source of heading or term | kaba |
| 9 (RLIN) | 71962 |
| 710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
| Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Wydawnictwo Format-AB. |
| Określenie rodzaju współpracy | Wydawca |
| Powiązanie | pbl |
| 9 (RLIN) | 50952 |
| 920 ## - | |
| -- | 978-83-89184-78-8 |
| 942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
| Koha item type | Książki |
| Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
| Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numeracja | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Czytelnia Główna | 02.12.2019 | 25.73 | Cz. 7 | 158476 II | Sr 19/7 | 1000147889 | 02.12.2019 | 1 | 02.12.2019 | Książki | ||||
| Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Czytelnia WTŻ | 05.12.2019 | 25.73 | Cz. 7 | 0106953 | Nc 21/7 | 1000147890 | 15.09.2025 | 1 | 05.12.2019 | Skrypty |
