Baner ze zdjęciem biblioteki

Żywienie i usługi gastronomiczne. (Record no. 59409)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01391cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx004558754
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231101714.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 190308s2017 pl a f f |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788389184795
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1091324970
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw WA 162/ECZ
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord WA 162/ECZ
Instytucja, która zmodyfikowała rekord WA 162/EGs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Sawicka, Beata
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (hotelarstwo).
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 42227
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Żywienie i usługi gastronomiczne.
Oznaczenie podserii/części/sekcji Cz. 8,
Nazwa podserii/części/sekcji Usługi gastronomiczne : kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Beata Sawicka, Beata Bilska, Agnieszka Tul-Krzyszczuk, Anna Sawicka-Muchewicz.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Format-AB,
Data wydania copyright © 2017.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 280 stron :
Inne elementy opisu fizycznego ilustracje ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliografia na stronach 278-280.
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych.
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Bilska, Beata
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (technologia żywności).
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 39372
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Tul-Krzyszczuk, Agnieszka.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 37988
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Sawicka-Muchewicz, Anna.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 51143
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwo Format-AB.
Określenie rodzaju współpracy Wydawca
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 50952
920 ## -
-- 978-83-89184-79-5
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numeracja Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna 02.12.2019 25.50 Cz. 8 158477 II 1 Sr 19/8 1000147891 02.04.2022 02.04.2022 1 02.12.2019 Książki
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 05.12.2019 25.50 Cz. 8 0106954 1 Nc 21/8 1000147892 15.09.2025 18.09.2023 1 05.12.2019 Skrypty