Poradnik technologa przetwórstwa owocowo-warzywnego / (Rekord nr 59496)
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 00972nam a2200229 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | xx004752699 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231091959.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 191121s1960 pl a f |000 0 pol c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)1135409842 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 197/JM |
Language of cataloging | pol |
Description conventions | rda |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/JMs |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 197/JM |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Poradnik technologa przetwórstwa owocowo-warzywnego / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | komitet redakcyjny: St. Boboli [i 9 pozostałych]. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Warszawa : |
Nazwa wydawcy | Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego, |
Data wydania | 1960. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 487 stron : |
Inne elementy opisu fizycznego | ilustracje ; |
Wymiary | 21 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
Uwaga ogólna | Oznacznie odpowiedzialności ze strony redakcyjnej. |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Boboli, Stanisław. |
Określenie rodzaju współpracy | Redakcja |
9 (RLIN) | 53717 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego. |
Określenie rodzaju współpracy | Wydawca |
Powiązanie | pbl |
9 (RLIN) | 13757 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 12.12.2019 | 25.00 | 168737 | 168737 | 1000146812 | 12.12.2019 | 1 | 12.12.2019 | Książki |