Baner ze zdjęciem biblioteki

Żywienie i usługi gastronomiczne. (Record no. 59860)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01418cam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx004007156
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231102137.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 170511s2017 pl a f f |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788389184771
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)989749505
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw WA 162/ECZ
Instytucja, która wprowadziła rekord WA 162/ECZ
Instytucja, która zmodyfikowała rekord WA 162/EGs
-- LUBL 58/ASOs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kołłajtis-Dołowy, Anna.
9 (RLIN) 7418
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Żywienie i usługi gastronomiczne.
Oznaczenie podserii/części/sekcji Cz. 6,
Nazwa podserii/części/sekcji Zasady żywienia : kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Anna Kołłajtis-Dołowy, Katarzyna Kozłowska, Barbara Pietruszka.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Format-AB,
Data wydania 2017.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 372 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 364-372.
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Odżywianie
Określnik formy podręczniki dla szkół średnich.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 75454
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywienie
Określnik formy podręczniki dla szkół średnich.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80752
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kozłowska, Katarzyna
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (technologia żywności).
9 (RLIN) 53931
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Pietruszka, Barbara
Daty biograficzne (1952- ).
9 (RLIN) 11014
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwo Format-AB.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 50952
920 ## -
-- 978-83-89184-77-1
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numeracja Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 28.01.2020 34.20 Cz. 6 0107033 3 Nc 21/6 1000148145 13.12.2023 11.12.2023 1 28.01.2020 Skrypty
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna 28.01.2020 34.20 Cz. 6 158632 II 1 Sr 19/6 1000148144 02.04.2022 02.04.2022 1 28.01.2020 Książki