Baner ze zdjęciem biblioteki

Żywność i żywienie w świetle współczesnej wiedzy / (Record no. 60029)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01200nam a2200325 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx004753332
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231092028.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 191122s2019 pl a g |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788379967063
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1129865103
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KAT U/MP
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord KAT U/MPs
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język streszczeń eng
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Żywność i żywienie w świetle współczesnej wiedzy /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności redakcja naukowa Anna Augustyńska-Prejsnar, Czesław Puchalski.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wydanie I.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Rzeszów :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego,
Data wydania 2019.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 112 stron :
Inne elementy opisu fizycznego ilustracje ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliografia przy artykułach.
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA
Uwaga dotycząca języka Streszczenia angielskie.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy badania.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80769
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy jakość
-- ocena
Określnik geograficzny Polska.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 113212
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Augustyńska-Prejsnar, Anna.
Określenie rodzaju współpracy Redakcja
9 (RLIN) 44760
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Puchalski, Czesław.
Określenie rodzaju współpracy Redakcja
9 (RLIN) 20294
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Uniwersytet Rzeszowski.
Nazwa jednostki podrzędnej Wydawnictwo.
Określenie rodzaju współpracy Wydawca
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41052
920 ## -
-- 978-83-7996-706-3
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 12.02.2020 20.00 158660 II   N 025 1000148203 12.02.2020 1 12.02.2020 Książki