Baner ze zdjęciem biblioteki

Chemische Konservierung von Lebensmitteln / (Record no. 60065)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01023nam a2200277 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx004270424
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231101101.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 180314s1952 gw a f |001 0 ger c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1030575690
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw OLSZT 003/HP
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord OLSZT 003/HPs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord OLSZT 003/WO
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Hirsch, Paul
Daty biograficzne (1885-1955).
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 54056
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Chemische Konservierung von Lebensmitteln /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności von Paul Hirsch.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Dresden ;
-- Leipzig :
Nazwa wydawcy Verlag von Theodor Steinkopff,
Data wydania 1952.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość XII, 150 stron :
Inne elementy opisu fizycznego ilustracje ;
Wymiary 22 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Technische Fortschrittsberichte ;
Numeracja Bd. 54
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Mit 8 Abbildungen.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Indeksy.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy konserwowanie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80790
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Verlag Theodor Steinkopff.
Określenie rodzaju współpracy Wydawca
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 48501
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Technische Fortschrittsberichte
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 0082-2566
Numeracja Bd. 54
9 (RLIN) 68734
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 14.02.2020 25.00 168902   168902 1000148285 14.02.2020 1 14.02.2020 Książki