Chemische Konservierung von Lebensmitteln / (Record no. 60065)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01023nam a2200277 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | xx004270424 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231101101.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 180314s1952 gw a f |001 0 ger c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)1030575690 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | OLSZT 003/HP |
Language of cataloging | pol |
Description conventions | rda |
Instytucja, która wprowadziła rekord | OLSZT 003/HPs |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | OLSZT 003/WO |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Hirsch, Paul |
Daty biograficzne | (1885-1955). |
Określenie rodzaju współpracy | Autor |
9 (RLIN) | 54056 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Chemische Konservierung von Lebensmitteln / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | von Paul Hirsch. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Dresden ; |
-- | Leipzig : |
Nazwa wydawcy | Verlag von Theodor Steinkopff, |
Data wydania | 1952. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | XII, 150 stron : |
Inne elementy opisu fizycznego | ilustracje ; |
Wymiary | 22 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA | |
Oznaczenie serii | Technische Fortschrittsberichte ; |
Numeracja | Bd. 54 |
500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
Uwaga ogólna | Mit 8 Abbildungen. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Indeksy. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Żywność |
Określnik rzeczowy | konserwowanie. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 80790 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Verlag Theodor Steinkopff. |
Określenie rodzaju współpracy | Wydawca |
Powiązanie | pbl |
9 (RLIN) | 48501 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII | |
Tytuł | Technische Fortschrittsberichte |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego | 0082-2566 |
Numeracja | Bd. 54 |
9 (RLIN) | 68734 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 14.02.2020 | 25.00 | 168902 | 168902 | 1000148285 | 14.02.2020 | 1 | 14.02.2020 | Książki |