Baner ze zdjęciem biblioteki

Oleje i tłuszcze roślinne oraz zwierzęce - Lecytyna rzepakowa i sojowa PN-A-86904 / (Record no. 60283)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01506nam a2200349 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx004175720
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231090807.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 171116s1998 pl a f u |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8323614237
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1014100125
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw LUBL 64/HT
Instytucja, która wprowadziła rekord LUBL 64/HT
Instytucja, która zmodyfikowała rekord LUBL 64/AWs
-- LUBL 64/EG
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Oleje i tłuszcze roślinne oraz zwierzęce - Lecytyna rzepakowa i sojowa PN-A-86904 /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Polski Komitet Normalizacyjny.
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Nr ujednolicony:
Tytuł PN-A-86904:1998
246 13 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Animal and vegetable fats and oils - Rapeseed and soybean lecithin
246 13 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Corps gras d'origines animal et végétale - Lécithine du colza et de la soja
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł PN-A-86904
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania [Warszawa] :
Nazwa wydawcy Polski Komitet Normalizacyjny,
Data wydania 1998.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 7 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 30 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Grupa katalogowa ICS 67.200.10.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna U góry s. tyt.: Polska Norma.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 5 marca 1998 r.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 5 marca 1998 r.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Substancje tłuszczowe jadalne
Określnik rzeczowy normy
Określnik geograficzny Polska.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 113868
710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Polska.
Nazwa jednostki podrzędnej Polski Komitet Normalizacyjny.
9 (RLIN) 11428
710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Polska.
Nazwa jednostki podrzędnej Polski Komitet Normalizacyjny.
-- Wydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 43253
920 ## -
-- 83-236-1423-7
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 06.03.2020 0.00 PN-5691   PN-5691 1000154319 06.03.2020 1 06.03.2020 Normy