Co powinniśmy jadać a czego unikać : (Record no. 60337)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01012cam a2200289 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | xx004205435 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231092749.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 171218s2017 pl a |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 9788376491318 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)1020438504 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | KAT 046/WM |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KAT 046/WM |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KAT 046/WM KR U/BUs |
-- | KR U/42JCs |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Bednarczyk-Witoszek, Ewa. |
9 (RLIN) | 51970 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Co powinniśmy jadać a czego unikać : |
Ciąg dalszy tytułu | dieta optymalna / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Ewa Bednarczyk-Witoszek. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Katowice : |
Nazwa wydawcy | Wydawnictwo KOS, |
Data wydania | 2017. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 379, [1] s. : |
Inne elementy opisu fizycznego | il. ; |
Wymiary | 21 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. s. 376-[380]. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Odżywianie |
Określnik formy | poradniki. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 92291 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Dieta |
Określnik formy | poradniki. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 90473 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Wydawnictwo KOS. |
Powiązanie | pbl |
9 (RLIN) | 49700 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Wydawnictwo Kos, Wójcik A., Janusz M. |
Powiązanie | pbl |
9 (RLIN) | 42539 |
920 ## - | |
-- | 978-83-7649-131-8 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Czytelnia Główna | 10.03.2020 | 24.70 | 158705 II | Sm 55 | 1000148390 | 10.03.2020 | 1 | 10.03.2020 | Książki |