Baner ze zdjęciem biblioteki

Śmietanka i śmietana - Metody badań PN-78/A-86028 / (Record no. 60430)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01793nam a2200349 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx004833976
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231101428.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 200324s1978 pl f u |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1413698276
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/GJ
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/GJs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/GJ
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Śmietanka i śmietana - Metody badań PN-78/A-86028 /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Polski Komitet Normalizacji i Miar.
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł PN-78/A-86028
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Numer ujednolicony:
Tytuł PN-A-86028:1978
246 13 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Sour cream and cream - Test methods
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wydanie II - bez zmian.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania [Warszawa] :
Nazwa wydawcy Wydawnictwa Normalizacyjne,
Data wydania 1978.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 6 stron ;
Wymiary 30 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Arkusz
Kod typu nośnika nb
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Grupa katalogowa XII 19.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Miejsce wydania na podstawie lokalizacji wydawnictwa.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Brak oprawy, kartki luzem.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Zgłoszona przez Centralny Zarząd Przemysłu Mleczarskiego ; Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacji i Miar dnia 20 maja 1978 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 stycznia 1979 r. ; Zamiast PN-61/A-86028.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Zgłoszona przez Centralny Zarząd Przemysłu Mleczarskiego ; Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacji i Miar dnia 20 maja 1978 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 stycznia 1979 r. ; Zamiast PN-61/A-86028.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Mleko w proszku
Określnik formy normy.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 93287
710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Polska.
Nazwa jednostki podrzędnej Polski Komitet Normalizacji i Miar.
Określenie rodzaju współpracy Instytucja sprawcza
9 (RLIN) 11426
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Centralny Związek Spółdzielni Rolniczych "Samopomoc Chłopska".
Nazwa jednostki podrzędnej Centralny Zarząd Przemysłu Mleczarskiego.
Określenie rodzaju współpracy Instytucja sprawcza
9 (RLIN) 2187
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwa Normalizacyjne.
Określenie rodzaju współpracy Wydawca
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 40972
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Zamówienie na rewersie tradycyjnym tylko do skorzystania w Czytelni Głównej Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 30.03.2020 0.00 PN-3038   PN-3038 1000154391 30.03.2020 1 30.03.2020 Normy