Sposób warzenia piwa parą bez szmelcowania, z przyłączeniem do każdey gorzelni parowey / (Rekord nr 60838)
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 00888cam a2200241 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | xx003612026 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231090423.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 160203s1833 un a f |000 0 pol c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)939902606 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | WR O/IS |
Instytucja, która wprowadziła rekord | WR O/ISs |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | WR O/LC |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Kasperowski, Adam |
Daty biograficzne | (1784-1839). |
9 (RLIN) | 46374 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Sposób warzenia piwa parą bez szmelcowania, z przyłączeniem do każdey gorzelni parowey / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | przez Adama Kasperowskiego. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Lwów : |
Nazwa wydawcy | drukiem Piotra Pillera, |
Data wydania | 1833. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 194, [6] s., [6] k. tabl. złoż. : |
Inne elementy opisu fizycznego | err. ; |
Wymiary | 22 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
510 4# - UWAGA DOTYCZĄCA CYTATU BIBLIOGRAFICZNEGO | |
Nazwa źródła | Estr. XIX, |
Umiejscowienie w źródle | t. 2, s. 360 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Warzenie piwa |
Określnik formy | poradniki. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 95892 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Piller Antoni - Dziedzice. |
Powiązanie | prt |
9 (RLIN) | 38339 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Kolekcja | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | Druki do 1900 r. | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 27.04.2020 | 0.00 | 25095 II | 25095 II | 1000155046 | 27.04.2020 | 1 | 27.04.2020 | Książki |