Baner ze zdjęciem biblioteki

Przetwory z płodów leśnych : (Record no. 6121)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 00948cam a2200289 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx001242533
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231100757.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 081128s1989 pl a |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8320907276
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)297821017
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw TOR U/UD
Instytucja, która wprowadziła rekord TOR U/MS
Instytucja, która zmodyfikowała rekord TOR U/MS
099 ## - LOCAL FREE-TEXT CALL NUMBER (OCLC)
Classification number hh_166441
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Miernik, Robert.
9 (RLIN) 9309
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Przetwory z płodów leśnych :
Ciąg dalszy tytułu (68 przepisów) /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Robert Miernik.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Spółdzielcze,
Data wydania 1989.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 57, [1] s., [4] s. tabl. kolor. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 21 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia (owoce).
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 73890
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia (grzyby).
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 73869
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Rośliny leśne.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 77982
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwo Spółdzielcze.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 42803
920 ## -
-- 83-209-0727-6
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 12.03.2002 4000.00 137001 II   137001 II 1000050764 12.03.2002 1 12.03.2002 Książki