MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
00948cam a2200289 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx001242533 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231100757.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
081128s1989 pl a |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
8320907276 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)297821017 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
TOR U/UD |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
TOR U/MS |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
TOR U/MS |
099 ## - LOCAL FREE-TEXT CALL NUMBER (OCLC) |
Classification number |
hh_166441 |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Miernik, Robert. |
9 (RLIN) |
9309 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Przetwory z płodów leśnych : |
Ciąg dalszy tytułu |
(68 przepisów) / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Robert Miernik. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwo Spółdzielcze, |
Data wydania |
1989. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
57, [1] s., [4] s. tabl. kolor. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
21 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Kuchnia (owoce). |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
73890 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Kuchnia (grzyby). |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
73869 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Rośliny leśne. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
77982 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Wydawnictwo Spółdzielcze. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
42803 |
920 ## - |
-- |
83-209-0727-6 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |