Baner ze zdjęciem biblioteki

Słownik wiedzy i praktyki mleczarskiej = (Rekord nr 6169)

Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01144cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2004963342
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231113944.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 040310s2001 pl f d |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8391508307
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749582190
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw WR U/es
Instytucja, która wprowadziła rekord WR U/es
Instytucja, która zmodyfikowała rekord WR U/dl
-- KR 7/CPs
-- OLSZT 003/DS
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
-- eng
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Jurewicz-Poczynajło, Maria.
9 (RLIN) 6221
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Słownik wiedzy i praktyki mleczarskiej =
Ciąg dalszy tytułu Dictionary of dairy science and practice /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Maria Jurewicz-Poczynajło ; Instytut Mleczarstwa.
246 31 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Dictionary of dairy science and practice
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Instytut Mleczarstwa,
Data wydania 2001.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 155 s. ;
Wymiary 18 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Na s. tyt.: Cz. pierwsza - ang.-pol., cz. druga - pol.-ang.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Przemysł mleczarski
Określnik rzeczowy słowniki angielskie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 76957
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Przemysł mleczarski
Określnik formy słowniki polskie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 76958
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Instytut Mleczarstwa.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 19898
920 ## -
-- 83-915083-0-7
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Egzemplarze
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 06.05.2002 48.00 131829 I   131829 I 1000051737 06.05.2002 2 06.05.2002 Książki
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna 25.03.2002 48.00 078651   Ab 29 1000143652 25.03.2002 1 25.03.2002 Skrypty