Baner ze zdjęciem biblioteki

Wpływ dodatku izolowanych białek sojowych na jakość wypieczonego z koncentratu chleba bezglutenowego / (Record no. 61980)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01320caa a2200253 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx004918059
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231111128.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 200730s2010 pl a |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1183364319
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/JM
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/JMs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/JM
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język streszczeń eng
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Marciniak-Łukasiak, Katarzyna.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 54339
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Wpływ dodatku izolowanych białek sojowych na jakość wypieczonego z koncentratu chleba bezglutenowego /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Katarzyna Marciniak- Łukasiak, Elżbieta Dłużewska, Kamila Kalinkiewicz.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Tytuł nagłówkowy.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliografia na stronach 146-147.
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA
Uwaga dotycząca języka Streszczenie angielskie.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Hydrokoloidy.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 105501
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Dłużewska, Elżbieta.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 27594
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kalinkiewicz, Kamila.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 54960
773 0# - DANE DOTYCZĄCE DOKUMENTU MACIERZYSTEGO
Podpole kontrolne nnam
Tytuł Kształtowanie jakości produktów spożywczych i potraw w procesie technologicznym
Miejsce wydania, wydawca i data wydania Warszawa : Polska Akademia Nauk. Wydział Nauk Rolniczych, Leśnych i Weterynaryjnych, 2010
Tytuł serii dokumentu macierzystego Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych, ISSN 0084-5477 ; z. 552
Zakres powiązania Strony 139-148
Numer kontrolny rekordu (NUKAT)xx001932711
773 0# - DANE DOTYCZĄCE DOKUMENTU MACIERZYSTEGO
Podpole kontrolne nnas
Tytuł Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
Miejsce wydania, wydawca i data wydania Warszawa : PWRiL, 1956-
Zakres powiązania Z. 552 (2010), strony 139-148
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 0084-5477
Numer kontrolny rekordu (NUKAT)ga97635468
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Artykuł/Rozdział
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0

No items available.