Baner ze zdjęciem biblioteki

Kinetyka procesu suszenia oraz wybrane wyznaczniki jakości mięsa suszonego konwekcyjnie i sublimacyjnie / (Record no. 62200)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01247caa a2200265 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx004938511
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231112525.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 200904s2010 pl |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1199640202
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/GJ
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/GJs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/GJ
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język streszczeń eng
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kopeć, Adam.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 53599
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Kinetyka procesu suszenia oraz wybrane wyznaczniki jakości mięsa suszonego konwekcyjnie i sublimacyjnie /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Adam Kopeć, Łukasz Hubert.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Tytuł nagłówkowy.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliografia na stronie 166.
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA
Uwaga dotycząca języka Streszczenie angielskie.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Mięso
Określnik rzeczowy jakość.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 74808
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Mięso
Określnik rzeczowy konserwowanie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 74809
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy suszenie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 81032
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Hubert, Łukasz.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 55126
773 0# - DANE DOTYCZĄCE DOKUMENTU MACIERZYSTEGO
Podpole kontrolne nnam
Tytuł Postęp w inżynierii żywności
Miejsce wydania, wydawca i data wydania Warszawa : Polska Akademia Nauk. Wydział Nauk Rolniczych, Leśnych i Weterynaryjnych, 2010
Tytuł serii dokumentu macierzystego Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych, ISSN 0084-5477 ; z. 546
Zakres powiązania Strony 159-167
Numer kontrolny rekordu (NUKAT)xx001835206
773 0# - DANE DOTYCZĄCE DOKUMENTU MACIERZYSTEGO
Podpole kontrolne nnas
Tytuł Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
Miejsce wydania, wydawca i data wydania Warszawa : PWRiL, 1956-
Zakres powiązania Z. 546 (2010), strony 159-167
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 0084-5477
Numer kontrolny rekordu (NUKAT)ga97635468
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Artykuł/Rozdział
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0

No items available.