Baner ze zdjęciem biblioteki

Higiena mięsa : (Record no. 6221)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01090cam a2200289 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2007927502
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20251212203427.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 070731s1985 pl a f f |001 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8309008821
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749421444
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw OLSZT 003/BT
Instytucja, która wprowadziła rekord OLSZT 003/BT
Instytucja, która zmodyfikowała rekord OLSZT 003/BT
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Prost, Edmund
Daty biograficzne (1921-2008).
Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego n 95200945
9 (RLIN) 11650
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Higiena mięsa :
Ciąg dalszy tytułu podręcznik akademicki /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Edmund Prost.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wyd. 2 popr. i uzup.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Państwowe Wydaw. Rolnicze i Leśne,
Data wydania 1985.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 479, [1] s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 25 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Inwentarz żywy
Określnik rzeczowy ubój
Określnik formy podręczniki akademickie.
Source of heading or term kaba
Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego s 01305826
9 (RLIN) 94572
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Mięso
Określnik rzeczowy inspekcja
Określnik formy podręczniki akademickie.
Source of heading or term kaba
Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego s 01301929
9 (RLIN) 74804
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne.
Powiązanie pbl
Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego n 2012169980
9 (RLIN) 41024
920 ## -
-- 83-09-00882-1
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 08.04.2002 350.00 055790   055790 1000051210 08.04.2002 1 08.04.2002 Skrypty
      Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 26.04.2005 350.00 129628 II   129628 II 1000068425 26.04.2005 2 26.04.2005 Książki