Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01317cam a2200337 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx004810489 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231095832.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
200214s2019 pl a |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788375839135 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)1142834287 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
WA 162/ECZ |
Language of cataloging |
pol |
Description conventions |
rda |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
WA 162/ECZ |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
WA 162/EGs |
-- |
OLSZT 003/BKs |
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
pol |
-- |
eng |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Edukacja żywieniowa : |
Ciąg dalszy tytułu |
w teorii i praktyce / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
redakcja naukowa Krystyna Gutkowska, Janusz Włodzimierz Adamowski. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwo SGGW, |
Data wydania |
2019. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
237, [1] strona : |
Inne elementy opisu fizycznego |
ilustracje (w tym kolorowe) ; |
Wymiary |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliografia przy pracach. |
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA |
Uwaga dotycząca języka |
Jedna praca w języku angielskim. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Edukacja żywieniowa. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
81715 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Edukacja zdrowotna. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
71287 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Zwyczaje żywieniowe. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
80512 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Odżywianie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
75457 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Gutkowska, Krystyna. |
Określenie rodzaju współpracy |
Redakcja |
9 (RLIN) |
4878 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Adamowski, Janusz Włodzimierz |
Daty biograficzne |
(1952- ). |
Określenie rodzaju współpracy |
Redakcja |
9 (RLIN) |
55322 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Wydawnictwo. |
Określenie rodzaju współpracy |
Wydawca |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
41623 |
920 ## - |
-- |
978-83-7583-913-5 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |