Baner ze zdjęciem biblioteki

Wine science : (Record no. 63131)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 00902cam a2200265 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx005002891
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231090127.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 201120s2017 ne a f |001 0 eng c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9780123814685
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1225234945
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/JM
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/JMs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/JM
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Jackson, Ron S.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 55710
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Wine science :
Ciąg dalszy tytułu principles and applications /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Ronald S. Jackson.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Fourth edition.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Amsterdam :
Nazwa wydawcy Elsevier,
Data wydania copyright 2017.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość XVII, 1, 960 stron, [36] stron kolorowych tablic :
Inne elementy opisu fizycznego ilustracje ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliografia na stronach 913-920. Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Enologia.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 71555
920 ## -
-- 978-0-12-381468-5
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Razem prolongat Sygnatura Kod kreskowy Termin zwrotu Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 30.11.2020 415.00 181131 III 4 5 181131 III 1000148650 31.10.2025 13.03.2025 13.03.2025 1 30.11.2020 Książki