Baner ze zdjęciem biblioteki

Mleko - Oznaczanie zawartości tłuszczu - Metoda kwasowo-butyrometryczna (metoda Gerbera) PN-ISO 19662 / (Record no. 63203)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01609nam a2200385 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx005012512
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231090755.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 201202s2020 pl a f u |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788382281651
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1228841391
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/GJ
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/GJs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/GJ
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego eng
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Mleko - Oznaczanie zawartości tłuszczu - Metoda kwasowo-butyrometryczna (metoda Gerbera) PN-ISO 19662 /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Polski Komitet Normalizacyjny.
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł PN-ISO 19662:2020-10
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Oznaczanie zawartości tłuszczu
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Metoda kwasowo-butyrometryczna (metoda Gerbera)
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Metoda Gerbera
246 13 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Milk - Determination of fat content - Acido-butyrometric (Gerber method)
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Polski Komitet Normalizacyjny,
Data wydania © copyright 2020.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 19 stron :
Inne elementy opisu fizycznego ilustracje ;
Wymiary 30 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna ICS 67.100.01.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliografia na stronie 19.
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA
Uwaga dotycząca języka Tłumaczenie Normy Międzynarodowej ISO 19962:2018.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Wprowadza ISO 19662:2018, IDT ; Zatwierdzona dnia 25 sierpnia 2020 r.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Wprowadza ISO 19662:2018, IDT ; Zatwierdzona dnia 25 sierpnia 2020 r.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Mleko
Określnik rzeczowy analiza
Określnik formy normy.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 97000
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Substancje tłuszczowe mleka
Określnik formy normy.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 102038
710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Polska.
Nazwa jednostki podrzędnej Polski Komitet Normalizacyjny.
Określenie rodzaju współpracy Wydawca
Powiązanie pbl
Określenie rodzaju współpracy Instytucja sprawcza
9 (RLIN) 11428
920 ## -
-- 978-83-8228-165-1
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 04.12.2020 0.00 PN-8055   PN-8055 1000153773 04.12.2020 1 04.12.2020 Normy