Baner ze zdjęciem biblioteki

Hummusy i pasty / (Record no. 63250)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 00917cam a2200289 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx004107756
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231112918.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 170911s2017 pl a g |001 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788324046348
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1005149599
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR U/ESL
Instytucja, która wprowadziła rekord KR U/ESL
Instytucja, która zmodyfikowała rekord WA M/AH
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Budzyk, Konrad.
9 (RLIN) 55768
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Hummusy i pasty /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Konrad Budzyk.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Kraków :
Nazwa wydawcy Flow Books,
Data wydania 2017.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 206, [2] s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. kolor. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Indeks.
530 ## - UWAGA DOTYCZĄCA INNEJ DOSTĘPNEJ POSTACI FIZYCZNEJ
Uwaga dotycząca innej dostępnej postaci fizycznej dokumentu Dostępne także jako e-book.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia wegańska.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 112575
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia (żywność naturalna).
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 86895
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Społeczny Instytut Wydawniczy Znak.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41122
920 ## -
-- 978-83-240-4634-8
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 07.12.2020 25.14 158845 II 1 Ng 132 1000148636 01.06.2022 01.06.2022 1 07.12.2020 Książki