Hummusy i pasty / (Record no. 63250)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 00917cam a2200289 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | xx004107756 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231112918.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 170911s2017 pl a g |001 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 9788324046348 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)1005149599 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR U/ESL |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR U/ESL |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | WA M/AH |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Budzyk, Konrad. |
9 (RLIN) | 55768 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Hummusy i pasty / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Konrad Budzyk. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Kraków : |
Nazwa wydawcy | Flow Books, |
Data wydania | 2017. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 206, [2] s. : |
Inne elementy opisu fizycznego | il. kolor. ; |
Wymiary | 24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Indeks. |
530 ## - UWAGA DOTYCZĄCA INNEJ DOSTĘPNEJ POSTACI FIZYCZNEJ | |
Uwaga dotycząca innej dostępnej postaci fizycznej dokumentu | Dostępne także jako e-book. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Kuchnia wegańska. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 112575 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Kuchnia (żywność naturalna). |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 86895 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Społeczny Instytut Wydawniczy Znak. |
Powiązanie | pbl |
9 (RLIN) | 41122 |
920 ## - | |
-- | 978-83-240-4634-8 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Ostatnio widziane wypożyczenie | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Czytelnia WTŻ | 07.12.2020 | 25.14 | 158845 II | 1 | Ng 132 | 1000148636 | 01.06.2022 | 01.06.2022 | 1 | 07.12.2020 | Książki |