Baner ze zdjęciem biblioteki

Principles and practices of winemaking / (Record no. 63262)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01199nam a2200325 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx004985132
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231115715.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 201030s1999 xxua f |001 0 eng c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9781441951908
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9781475762556
Qualifying information e-ISBN
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1204354821
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/JM
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/JMs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/JM
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Boulton, Roger B.
Daty biograficzne (1949- ).
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 55790
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Principles and practices of winemaking /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Roger B. Boulton, Vernon L. Singleton, Linda F. Bisson, Ralph E. Kunkee.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania New York :
Nazwa wydawcy Springer,
Data wydania copyright 1999.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość XIV, 604 strony :
Inne elementy opisu fizycznego ilustracje ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliografia po rozdziałach. Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Wino.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 79647
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Singleton, Vernon L.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 13047
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Bisson, Linda F.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 55791
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kunkee, Ralph E.
Daty biograficzne (1927-2011).
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 55792
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Springer Science+Business Media.
Określenie rodzaju współpracy Wydawca
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41094
920 ## -
-- 978-1-4419-5190-8
920 ## -
-- 978-1-4757-6255-6
-- e-ISBN
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WBiO Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WBiO 08.12.2020 479.85 181118 III   Ub 14 1000148546 08.12.2020 1 08.12.2020 Książki