Baner ze zdjęciem biblioteki

Artykuły żywnościowe - Oznaczanie zawartości azotanów(V) i/lub azotanów(III) - Cz. 2: Oznaczanie zawartości azotanów(V) w warzywach i przetworach warzywnych metodą HPLC/IC PN-EN 12014-2 / (Record no. 63513)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 02016nam a2200361 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx005028801
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231091850.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 201228s2020 pl a u |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788382285093
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1228830448
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw WA 162/ECZ
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord WA 162/ECZ
Instytucja, która zmodyfikowała rekord WA 162/EG
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego eng
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Artykuły żywnościowe - Oznaczanie zawartości azotanów(V) i/lub azotanów(III) - Cz. 2: Oznaczanie zawartości azotanów(V) w warzywach i przetworach warzywnych metodą HPLC/IC PN-EN 12014-2 /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Polski Komitet Normalizacyjny.
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Oznaczanie zawartości azotanów(V) i/lub azotanów(III
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł PN-EN 12014
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Nr ujednolicony:
Tytuł PN-EN 12014-2:2018-01
246 13 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Foodstuffs - Determination of nitrate and/or nitrite content - Part 2: HPLC/IC method for the determination of nitrate content of vegetables and vegetable products
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Polski Komitet Normalizacyjny,
Data wydania © copyright 2020.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 2, 19 stron :
Inne elementy opisu fizycznego ilustracje ;
Wymiary 30 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Arkusz
Kod typu nośnika nb
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna ICS 79.120.10.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Norma Europejska EN 12014-2:2017 Foodstuffs - Determination of nitrate and/or nitrite content - Part 2: HPLC/IC method for the determination of nitrate content of vegetables and vegetable products ma status Polskiej Normy.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliografia na stronie 19.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Wprowadza EN 12014-2:2017, IDT ; Zastępuje PN-EN 12014-2:2001 ; Zatwierdzona przez Prezesa PKN 15 stycznia 2018 r.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Wprowadza EN 12014-2:2017, IDT ; Zastępuje PN-EN 12014-2:2001 ; Zatwierdzona przez Prezesa PKN 15 stycznia 2018 r.
710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Polska.
Nazwa jednostki podrzędnej Polski Komitet Normalizacyjny.
-- Wydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
Określenie rodzaju współpracy Wydawca
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 43253
710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Polska.
Nazwa jednostki podrzędnej Polski Komitet Normalizacyjny.
Określenie rodzaju współpracy Instytucja sprawcza
9 (RLIN) 11428
920 ## -
-- 978-83-8228-509-3
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 05.01.2021 0.00 PN-8057   PN-8057 1000154894 05.01.2021 1 05.01.2021 Normy