Baner ze zdjęciem biblioteki

Produkcja drobiarska / (Record no. 64686)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01094cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx001224980
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231095633.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 081104s1978 pl a f |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)297745053
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw BYDG 22/ET
Instytucja, która wprowadziła rekord BYDG 22/ET
Instytucja, która zmodyfikowała rekord OLSZT 003/WO
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego ger
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Scholtyssek, Siegfried
Daty biograficzne (1924-2005).
9 (RLIN) 12763
240 10 - TYTUŁ UJEDNOLICONY
Tytuł Handbuch der Geflügelproduktion
Język tekstu (pol.)
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Produkcja drobiarska /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Siegfried Scholtyssek ; przekł. Barbara Bzowska-Zych.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wyd. 2.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne,
Data wydania 1978.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 305, [3] s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 25 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Tyt. oryg.: Handbuch der Geflügelproduktion.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 300-[306].
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Drób
Określnik rzeczowy hodowla
Określnik formy podręczniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 88695
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Bzowska-Zych, Barbara.
Określenie rodzaju współpracy Tł.
9 (RLIN) 2009
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41024
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type Uwaga publiczna
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 26.01.2001 70.00 045202   045202 1000040662 26.01.2001 4 26.01.2001 Skrypty  
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 28.06.2000 300.00 045201   045201 1000029399 28.06.2000 3 28.06.2000 Skrypty  
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 29.02.2000 300.00 047570   047570 1000024388 29.02.2000 2 29.02.2000 Skrypty  
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 08.12.1999 300.00 062203   062203 1000018971 08.12.1999 1 08.12.1999 Skrypty  
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WL Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn WL 23.02.2024 0.00 96712 II   96712 II 1000170061 23.02.2024 1 23.02.2024 Książki Realizacja do Czytelni na Wydziale Leśnym zgodnie z informacjami podanymi w: FAQ/Jak zamówić książkę/czasopismo.
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WL Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn WL 23.02.2024 0.00 96713 II   96713 II 1000170062 23.02.2024 2 23.02.2024 Książki Realizacja do Czytelni na Wydziale Leśnym zgodnie z informacjami podanymi w: FAQ/Jak zamówić książkę/czasopismo.