Baner ze zdjęciem biblioteki

Dynamika wolnych aminokwasów w procesie pprzygotowania chleba mieszanego i ich udział w powstaniu aromatu i barwy skórki / (Record no. 65269)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01376cam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx003071999
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231101404.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 140408s1965 pl a |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1414621800
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR U/JJo
Instytucja, która wprowadziła rekord KR U/JJo
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR U/JJo
-- KR U/GZs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Jakubczyk, Tadeusz
Daty biograficzne (1926-1990).
9 (RLIN) 5837
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Dynamika wolnych aminokwasów w procesie pprzygotowania chleba mieszanego i ich udział w powstaniu aromatu i barwy skórki /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Tadeusz Jakubczyk ; Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Technologii Przemysłu Rolno-Fermentacyjnego SGGW.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Dział Wydawnictw SGGW,
Data wydania 1965.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 36 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 4 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 34-36.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Chleb
Określnik rzeczowy analiza.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 119404
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Chleb
Określnik rzeczowy jakość.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 84486
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Chleb
Określnik rzeczowy zawartość aminokwasów.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 119405
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Ciasto na chleb
Określnik rzeczowy analiza.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 119406
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Ciasto na chleb
Określnik rzeczowy zawartość aminokwasów.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 119407
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Mąka
Określnik rzeczowy analiza.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 119408
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Mąka
Określnik rzeczowy zawartość aminokwasów.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 119409
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa).
Nazwa jednostki podrzędnej Wydawnictwo.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41623
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn WL 09.08.2021 0.00 43722 II   43722 II 1000157598 09.08.2021 1 09.08.2021 Książki