Baner ze zdjęciem biblioteki

Tłuszcz mleczny - Oznaczanie składu kwasów tłuszczowych za pomocą chromatografii gazowo-cieczowej PN-ISO 15885 / (Record no. 65761)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01768nam a2200373 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx005212324
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231112240.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 210929s2021 pl f u |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788382545326
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1273294526
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/GJ
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/GJs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/GJ
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego eng
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Tłuszcz mleczny - Oznaczanie składu kwasów tłuszczowych za pomocą chromatografii gazowo-cieczowej PN-ISO 15885 /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Polski Komitet Normalizacyjny.
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł PN-ISO 15885
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Numer ujednolicony:
Tytuł PN-ISO 15885:2021-08
246 13 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Milk fat - Determination of the fatty acid composition by gas-liquid chromatography
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Oznaczanie składu kwasów tłuszczowych za pomocą chromatografii gazowo-cieczowej
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Polski Komitet Normalizacyjny,
Data wydania © copyright 2021.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 12 stron ;
Wymiary 30 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna ICS 67.100.10.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Norma Międzynarodowa ISO 15885:2002 Milk fat - Determination of the fatty acid composition by gas-liquid chromatography ma status Polskiej Normy.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliografia na stronie 12.
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA
Uwaga dotycząca języka Tłumaczenie angielskiej wersji Normy Międzynarodowej ISO 15885:2002.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Wprowadza ISO 15885:2002, IDT ; Zatwierdzona przez Prezesa PKN 5 lipca 2021 r.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Wprowadza ISO 15885:2002, IDT ; Zatwierdzona przez Prezesa PKN 5 lipca 2021 r.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Produkty mleczne
Określnik rzeczowy analiza
Określnik formy normy.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 97010
710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Polska.
Nazwa jednostki podrzędnej Polski Komitet Normalizacyjny.
Określenie rodzaju współpracy Instytucja sprawcza
-- Wydawca
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 11428
920 ## -
-- 978-83-8254-532-6
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 30.09.2021 44.94 PN-8076   PN-8076 1000153792 30.09.2021 1 30.09.2021 Normy