Baner ze zdjęciem biblioteki

Tłuszcz mleczny - Przygotowanie estrów metylowych kwasów tłuszczowych PN-ISO 15884 / (Record no. 65762)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01548nam a2200361 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx005212207
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231112235.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 210929s2021 pl f u |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788382545029
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1273295253
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/GJ
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/GJs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/GJ
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego eng
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Tłuszcz mleczny - Przygotowanie estrów metylowych kwasów tłuszczowych PN-ISO 15884 /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Polski Komitet Normalizacyjny.
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł PN-ISO 15884
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Numer ujednolicony:
Tytuł PN-ISO 15884:2021-08
246 13 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Milk fat - Preparation of fatty acid methyl esters
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Przygotowanie estrów metylowych kwasów tłuszczowych
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Polski Komitet Normalizacyjny,
Data wydania © copyright 2021.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 9 stron ;
Wymiary 30 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna ICS 67.100.10.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Norma Międzynarodowa PN-ISO 15884 Milk fat - Preparation of fatty acid methyl esters ma status Polskiej Normy.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliografia na stronie 9.
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA
Uwaga dotycząca języka Tłumaczenie angielskiej wersji Normy Międzynarodowej ISO 15884:2002.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Wprowadza ISO 15884:2002, IDT ; Zatwierdzona przez Prezesa PKN 29 czerwca 2021 r.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Produkty mleczne
Określnik rzeczowy analiza
Określnik formy normy.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 97010
710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Polska.
Nazwa jednostki podrzędnej Polski Komitet Normalizacyjny.
Określenie rodzaju współpracy Instytucja sprawcza
-- Wydawca
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 11428
920 ## -
-- 978-83-8254-502-9
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 30.09.2021 36.71 PN-8075   PN-8075 1000153791 30.09.2021 1 30.09.2021 Normy