Tłuszcz mleczny - Przygotowanie estrów metylowych kwasów tłuszczowych PN-ISO 15884 / (Record no. 65762)
[ view plain ]
| 000 -ETYKIETA REKORDU | |
|---|---|
| pole stałej długości | 01548nam a2200361 i 4500 |
| 001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
| control field | xx005212207 |
| 003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
| control field | NUKAT |
| 005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
| control field | 20241231112235.0 |
| 008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
| pole stałej długości | 210929s2021 pl f u |000 0 pol c |
| 020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
| Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 9788382545029 |
| 035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
| Numer systemowy | (OCoLC)1273295253 |
| 040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
| Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 197/GJ |
| Language of cataloging | pol |
| Description conventions | rda |
| Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/GJs |
| Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 197/GJ |
| 041 1# - JĘZYK DOKUMENTU | |
| Język tekstu | pol |
| Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego | eng |
| 245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
| Tytuł | Tłuszcz mleczny - Przygotowanie estrów metylowych kwasów tłuszczowych PN-ISO 15884 / |
| Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Polski Komitet Normalizacyjny. |
| 246 30 - WARIANT TYTUŁU | |
| Tytuł | PN-ISO 15884 |
| 246 1# - WARIANT TYTUŁU | |
| Uwaga poprzedzająca tytuł | Numer ujednolicony: |
| Tytuł | PN-ISO 15884:2021-08 |
| 246 13 - WARIANT TYTUŁU | |
| Tytuł | Milk fat - Preparation of fatty acid methyl esters |
| 246 30 - WARIANT TYTUŁU | |
| Tytuł | Przygotowanie estrów metylowych kwasów tłuszczowych |
| 260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
| Miejsce wydania | Warszawa : |
| Nazwa wydawcy | Polski Komitet Normalizacyjny, |
| Data wydania | © copyright 2021. |
| 300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
| Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 9 stron ; |
| Wymiary | 30 cm. |
| 336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
| Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
| Kod określający zawartość | txt |
| Źródło | rdacontent |
| 337 ## - TYP MEDIÓW | |
| Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
| Kod typu mediów | n |
| Źródło | rdamedia |
| 338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
| Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
| Kod typu nośnika | nc |
| Źródło | rdacarrier |
| 500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
| Uwaga ogólna | ICS 67.100.10. |
| 500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
| Uwaga ogólna | Norma Międzynarodowa PN-ISO 15884 Milk fat - Preparation of fatty acid methyl esters ma status Polskiej Normy. |
| 504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
| Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliografia na stronie 9. |
| 546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA | |
| Uwaga dotycząca języka | Tłumaczenie angielskiej wersji Normy Międzynarodowej ISO 15884:2002. |
| 590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY | |
| Uwaga dotycząca normy | Wprowadza ISO 15884:2002, IDT ; Zatwierdzona przez Prezesa PKN 29 czerwca 2021 r. |
| 650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
| Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Produkty mleczne |
| Określnik rzeczowy | analiza |
| Określnik formy | normy. |
| Source of heading or term | kaba |
| 9 (RLIN) | 97010 |
| 710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
| Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Polska. |
| Nazwa jednostki podrzędnej | Polski Komitet Normalizacyjny. |
| Określenie rodzaju współpracy | Instytucja sprawcza |
| -- | Wydawca |
| Powiązanie | pbl |
| 9 (RLIN) | 11428 |
| 920 ## - | |
| -- | 978-83-8254-502-9 |
| 942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
| Koha item type | Książki |
| Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
| Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Czytelnia WTŻ | 30.09.2021 | 36.71 | PN-8075 | PN-8075 | 1000153791 | 30.09.2021 | 1 | 30.09.2021 | Normy |
