Baner ze zdjęciem biblioteki

Handbuch der technischen Mykologie für technische Chemiker, Nahrungsmittelchemiker, Gärungstechniker, Agrikulturchemiker, Landwirte, Kulturingenieure, Forstwirte und Pharmaceuten. (Record no. 65966)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01347nam a2200277 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx005224010
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231113043.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 211018q19051914gw a f f |001 0 ger c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1281925366
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/JM
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/JMs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/JM
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Handbuch der technischen Mykologie für technische Chemiker, Nahrungsmittelchemiker, Gärungstechniker, Agrikulturchemiker, Landwirte, Kulturingenieure, Forstwirte und Pharmaceuten.
Oznaczenie podserii/części/sekcji Bd 5,
Nazwa podserii/części/sekcji Mykologie der Brauerei, Brennerei, Weinbereitung, Obstverwertung, Essigfabrikation, Gerberei und Tabakfabrikation /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności herausgegeben von Franz Lafar.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Zweite wesentlich erweiterte Auflage.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Jena :
Nazwa wydawcy Gustav Fischer,
Data wydania 1905-1914.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość IX, [1], 688, [2] strony, [1] karta tablic :
Inne elementy opisu fizycznego ilustracje ;
Wymiary 25 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Na stronie tytułowej: Mit einer Tafel und 30 Abbildungen im Text.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliografia na stronach 653-654. Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Mikologia
Określnik rzeczowy techniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 74700
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Fermentacja
Określnik formy podręczniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 119663
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Lafar, Franz
Daty biograficzne (1865-1938).
Określenie rodzaju współpracy Redakcja
9 (RLIN) 57126
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Gustav Fischer Verlag.
Określenie rodzaju współpracy Wydawca
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 33140
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numeracja Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 02.11.2021 270.00 Bd. 5 169423   169423 1000157930 02.11.2021 1 02.11.2021 Książki