Baner ze zdjęciem biblioteki

Postęp w naukach o żywieniu człowieka / (Record no. 66386)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01265cam a2200337 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx005098315
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231100542.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 210324s2020 pl a f |000 0dpol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788379968374
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1243004678
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw LUBL 58/MN
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord LUBL 58/MN
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KAT U/MBs
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język streszczeń eng
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Postęp w naukach o żywieniu człowieka /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności redakcja naukowa Grażyna Jaworska, Czesław Puchalski, Teresa Witczak, Grażyna Gajdek.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wydanie I.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Rzeszów :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego,
Data wydania 2020.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 123 strony :
Inne elementy opisu fizycznego ilustracje ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliografia przy artykułach.
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA
Uwaga dotycząca języka Streszczenia angielskie.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywienie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80757
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Puchalski, Czesław.
Określenie rodzaju współpracy Redakcja
9 (RLIN) 20294
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Gajdek, Grażyna.
Określenie rodzaju współpracy Redakcja
9 (RLIN) 47711
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Jaworska, Grażyna
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (technologia żywności).
Określenie rodzaju współpracy Redakcja
9 (RLIN) 22294
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Witczak, Teresa.
Określenie rodzaju współpracy Redakcja
9 (RLIN) 47346
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Uniwersytet Rzeszowski.
Nazwa jednostki podrzędnej Wydawnictwo.
Określenie rodzaju współpracy Wydawca
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41052
920 ## -
-- 978-83-7996-837-4
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna 04.01.2022 15.75 159395 II   Sb 57 1000158299 04.01.2022 1 04.01.2022 Książki
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 05.01.2022 15.75 159365 II   N 091 1000158240 05.01.2022 1 05.01.2022 Książki