MARC details
| 000 -ETYKIETA REKORDU |
| pole stałej długości |
01265cam a2200337 i 4500 |
| 001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
| control field |
xx005098315 |
| 003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
| control field |
NUKAT |
| 005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
| control field |
20241231100542.0 |
| 008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
| pole stałej długości |
210324s2020 pl a f |000 0dpol c |
| 020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
| Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788379968374 |
| 035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
| Numer systemowy |
(OCoLC)1243004678 |
| 040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
| Instytucja, która przygotowała dane do khw |
LUBL 58/MN |
| Language of cataloging |
pol |
| Description conventions |
rda |
| Instytucja, która wprowadziła rekord |
LUBL 58/MN |
| Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KAT U/MBs |
| 041 0# - JĘZYK DOKUMENTU |
| Język tekstu |
pol |
| Język streszczeń |
eng |
| 245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
| Tytuł |
Postęp w naukach o żywieniu człowieka / |
| Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
redakcja naukowa Grażyna Jaworska, Czesław Puchalski, Teresa Witczak, Grażyna Gajdek. |
| 250 ## - STREFA WYDANIA |
| Oznaczenie wydania |
Wydanie I. |
| 260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
| Miejsce wydania |
Rzeszów : |
| Nazwa wydawcy |
Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, |
| Data wydania |
2020. |
| 300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
| Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
123 strony : |
| Inne elementy opisu fizycznego |
ilustracje ; |
| Wymiary |
24 cm. |
| 336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
| Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
| Kod określający zawartość |
txt |
| Źródło |
rdacontent |
| 337 ## - TYP MEDIÓW |
| Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
| Kod typu mediów |
n |
| Źródło |
rdamedia |
| 338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
| Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
| Kod typu nośnika |
nc |
| Źródło |
rdacarrier |
| 504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
| Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliografia przy artykułach. |
| 546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA |
| Uwaga dotycząca języka |
Streszczenia angielskie. |
| 650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
| Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywienie. |
| Source of heading or term |
kaba |
| 9 (RLIN) |
80757 |
| 700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
| Nazwa osobowa |
Puchalski, Czesław. |
| Określenie rodzaju współpracy |
Redakcja |
| 9 (RLIN) |
20294 |
| 700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
| Nazwa osobowa |
Gajdek, Grażyna. |
| Określenie rodzaju współpracy |
Redakcja |
| 9 (RLIN) |
47711 |
| 700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
| Nazwa osobowa |
Jaworska, Grażyna |
| Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne |
(technologia żywności). |
| Określenie rodzaju współpracy |
Redakcja |
| 9 (RLIN) |
22294 |
| 700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
| Nazwa osobowa |
Witczak, Teresa. |
| Określenie rodzaju współpracy |
Redakcja |
| 9 (RLIN) |
47346 |
| 710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
| Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Uniwersytet Rzeszowski. |
| Nazwa jednostki podrzędnej |
Wydawnictwo. |
| Określenie rodzaju współpracy |
Wydawca |
| Powiązanie |
pbl |
| 9 (RLIN) |
41052 |
| 920 ## - |
| -- |
978-83-7996-837-4 |
| 942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
| Koha item type |
Książki |
| Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |