MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01093cam a2200289 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx005261504 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231115636.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
211216s2021 pl a g f |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788381037907 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)1290798082 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
LUBL 58/MN |
Language of cataloging |
pol |
Description conventions |
rda |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
LUBL 58/MN |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
LUBL 58/ESOs |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Mikulska, Katarzyna |
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne |
(kulinaria). |
Określenie rodzaju współpracy |
Autor |
9 (RLIN) |
55675 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Leśna kuchnia : |
Ciąg dalszy tytułu |
jak bezpiecznie i smacznie gotować z leśnych roślin / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Katarzyna Mikulska. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Bielsko-Biała : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwo Pascal, |
Data wydania |
2021. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
302, [2] strony : |
Inne elementy opisu fizycznego |
ilustracje kolorowe ; |
Wymiary |
21 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliografia na stronach 303. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Kuchnia turystyczna. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
87181 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Kuchnia (rośliny dziko rosnące). |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
73897 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Rośliny dziko rosnące jadalne |
Określnik geograficzny |
Polska. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
94636 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Wydawnictwo Pascal. |
Określenie rodzaju współpracy |
Wydawca |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
42936 |
920 ## - |
-- |
978-83-8103-790-7 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |