Baner ze zdjęciem biblioteki

Leśna kuchnia : (Record no. 66393)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01093cam a2200289 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx005261504
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231115636.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 211216s2021 pl a g f |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788381037907
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1290798082
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw LUBL 58/MN
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord LUBL 58/MN
Instytucja, która zmodyfikowała rekord LUBL 58/ESOs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Mikulska, Katarzyna
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (kulinaria).
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 55675
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Leśna kuchnia :
Ciąg dalszy tytułu jak bezpiecznie i smacznie gotować z leśnych roślin /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Katarzyna Mikulska.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Bielsko-Biała :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Pascal,
Data wydania 2021.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 302, [2] strony :
Inne elementy opisu fizycznego ilustracje kolorowe ;
Wymiary 21 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliografia na stronach 303.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia turystyczna.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 87181
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia (rośliny dziko rosnące).
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 73897
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Rośliny dziko rosnące jadalne
Określnik geograficzny Polska.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 94636
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwo Pascal.
Określenie rodzaju współpracy Wydawca
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 42936
920 ## -
-- 978-83-8103-790-7
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 10.01.2022 42.66 159409 II 2 Ng 136 1000158318 16.03.2023 16.03.2023 1 10.01.2022 Książki