Jeść zdrowiej : (Record no. 66920)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01245nam a2200277 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | xx005282345 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231090149.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 220127s2018 xx a g |000 0 pol c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)1294408889 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 197/JM |
Language of cataloging | pol |
Description conventions | rda |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/JMs |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 197/JM |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Jeść zdrowiej : |
Ciąg dalszy tytułu | warzywa i owoce. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | [Miejsce nieznane] : |
Nazwa wydawcy | [wydawca nieznany], |
Data wydania | [2018]. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 287, [1] strona : |
Inne elementy opisu fizycznego | ilustracje kolorowe ; |
Wymiary | 25 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
Uwaga ogólna | Opis według okładki. |
500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
Uwaga ogólna | Czwarta strona okładki: Kuchnia Lidla. pl, Ryneczek Lidla, Instytut Żywności i Żywienia, Bank Żywności. |
500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
Uwaga ogólna | Informacja z okładki: Kompendium wiedzy o warzywach i owocach z Ryneczku Lidla i zdrowym odżywianiu wraz z 60 przepisami mistrzów Kuchni Lidla. Książka powstała we współpracy z Instytutem Żywności i Żywienia. |
500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
Uwaga ogólna | Przepisy stworzyli: Daria Ładocha, Kinga Paruzel, Karol Okrasa, Paweł Małecki. |
500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
Uwaga ogólna | Rok wydania podany według Allegro. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Warzywa. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 79570 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Owoce. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 75783 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Czytelnia WTŻ | 31.01.2022 | 70.00 | 159532 II | Ng 139 | 1000158504 | 31.01.2022 | 1 | 31.01.2022 | Książki |