MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01228nam a2200301 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx005220488 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231112820.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
211012s2021 pl a d f |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788302196287 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)1281924677 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
LUBL 58/RL |
Language of cataloging |
pol |
Description conventions |
rda |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
LUBL 58/RL |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Kasperek, Agnieszka. |
Określenie rodzaju współpracy |
Autor |
9 (RLIN) |
57788 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii : |
Ciąg dalszy tytułu |
technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz : podręcznik / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz. |
250 ## - STREFA WYDANIA |
Oznaczenie wydania |
Wydanie VII, zmienione. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
WSiP, |
Data wydania |
2021. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
355, [1] strona : |
Inne elementy opisu fizycznego |
ilustracje ; |
Wymiary |
25 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Literatura i netografia na stronach 349-355. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Gastronomia |
Określnik rzeczowy |
aparatura i sprzęt |
Określnik formy |
podręczniki dla szkół średnich. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
71963 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Gastronomia |
Określnik formy |
podręczniki dla szkół średnich. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
71962 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Kondratowicz, Marzanna. |
Określenie rodzaju współpracy |
Autor |
9 (RLIN) |
57789 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. |
Określenie rodzaju współpracy |
Wydawca |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
41003 |
920 ## - |
-- |
978-83-02-19628-7 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |