Baner ze zdjęciem biblioteki

Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii : (Record no. 67325)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01228nam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx005220488
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231112820.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 211012s2021 pl a d f |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788302196287
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1281924677
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw LUBL 58/RL
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord LUBL 58/RL
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kasperek, Agnieszka.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 57788
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii :
Ciąg dalszy tytułu technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz : podręcznik /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wydanie VII, zmienione.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy WSiP,
Data wydania 2021.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 355, [1] strona :
Inne elementy opisu fizycznego ilustracje ;
Wymiary 25 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Literatura i netografia na stronach 349-355.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Gastronomia
Określnik rzeczowy aparatura i sprzęt
Określnik formy podręczniki dla szkół średnich.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 71963
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Gastronomia
Określnik formy podręczniki dla szkół średnich.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 71962
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kondratowicz, Marzanna.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 57789
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne.
Określenie rodzaju współpracy Wydawca
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41003
920 ## -
-- 978-83-02-19628-7
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type Ostatnio widziane wypożyczenie
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna 08.03.2022 52.01 159609 II   Sr 30 1000158706 08.03.2022 1 08.03.2022 Książki  
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 08.03.2022 52.01 0107518 1 Nc 55 1000158707 12.01.2024 2 08.03.2022 Skrypty 12.01.2024