Baner ze zdjęciem biblioteki

Opracowanie dynamicznej metody wyznaczania reologicznych właściwości artykułów żywnościowych / (Record no. 67467)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01216cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2003990536
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231110424.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 031030s2003 pl a | m |00| ||pol|c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)69559458
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw LUBL 58/MN
Instytucja, która wprowadziła rekord LUBL 58/MN
Instytucja, która zmodyfikowała rekord LUBL 58/LL
-- LUBL 58/ESs
-- KR U/KaMa
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język streszczeń eng
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Balejko, Jerzy.
9 (RLIN) 28211
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Opracowanie dynamicznej metody wyznaczania reologicznych właściwości artykułów żywnościowych /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Jerzy Balejko.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Szczecin :
Nazwa wydawcy Wydaw. AR,
Data wydania 2003.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 160 s., [6] s. tabl. :
Inne elementy opisu fizycznego il., wykr. ;
Wymiary 25 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Rozprawy / Akademia Rolnicza w Szczecinie,
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 0239-6467 ;
Numeracja nr 218
502 ## - UWAGA DOTYCZĄCA DYSERTACJI
Uwaga dotycząca dysertacji Praca habilitacyjna. Akademia Rolnicza, Szczecin, 2003.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 141-155.
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA
Uwaga dotycząca języka Streszcz. ang.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Produkty rolno-spożywcze
Określnik rzeczowy właściwości mechaniczne.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 116489
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Reologia (fizyka)
Określnik rzeczowy modele matematyczne.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 120152
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Rozprawy - Akademia Rolnicza w Szczecinie
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 0239-6467
Numeracja nr 218
9 (RLIN) 63761
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 28.03.2022 30.00 169690   169690 1000158810 28.03.2022 1 28.03.2022 Książki