MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01216cam a2200301 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
zz2003990536 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231110424.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
031030s2003 pl a | m |00| ||pol|c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)69559458 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
LUBL 58/MN |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
LUBL 58/MN |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
LUBL 58/LL |
-- |
LUBL 58/ESs |
-- |
KR U/KaMa |
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
pol |
Język streszczeń |
eng |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Balejko, Jerzy. |
9 (RLIN) |
28211 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Opracowanie dynamicznej metody wyznaczania reologicznych właściwości artykułów żywnościowych / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Jerzy Balejko. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Szczecin : |
Nazwa wydawcy |
Wydaw. AR, |
Data wydania |
2003. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
160 s., [6] s. tabl. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il., wykr. ; |
Wymiary |
25 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Oznaczenie serii |
Rozprawy / Akademia Rolnicza w Szczecinie, |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego |
0239-6467 ; |
Numeracja |
nr 218 |
502 ## - UWAGA DOTYCZĄCA DYSERTACJI |
Uwaga dotycząca dysertacji |
Praca habilitacyjna. Akademia Rolnicza, Szczecin, 2003. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 141-155. |
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA |
Uwaga dotycząca języka |
Streszcz. ang. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Produkty rolno-spożywcze |
Określnik rzeczowy |
właściwości mechaniczne. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
116489 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Reologia (fizyka) |
Określnik rzeczowy |
modele matematyczne. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
120152 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Rozprawy - Akademia Rolnicza w Szczecinie |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego |
0239-6467 |
Numeracja |
nr 218 |
9 (RLIN) |
63761 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |