MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01554cam a2200361 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx004326475 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231104845.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
180523s2018 pl a g |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788370518790 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)1413411035 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR U/BU |
Language of cataloging |
pol |
Description conventions |
rda |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR U/BU |
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
pol |
Język streszczeń |
eng |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Guliński, Piotr |
Daty biograficzne |
(1962- ). |
Określenie rodzaju współpracy |
Autor |
9 (RLIN) |
50321 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Możliwości modyfikacji składu chemicznego mleka krów : |
Ciąg dalszy tytułu |
monografia / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Piotr Guliński, Ewa Salamończyk, Krzysztof Młynek ; Uniwersytet Przyrodniczo-Humanistyczny w Siedlcach. Wydział Przyrodniczy. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Siedlce : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwo Naukowe Uniwersytetu Przyrodniczo-Humanistycznego, |
Data wydania |
2018. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
126 stron : |
Inne elementy opisu fizycznego |
ilustracje ; |
Wymiary |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliografia na stronach 105-116. |
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA |
Uwaga dotycząca języka |
Streszczenie w języku angielskim. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Mleko krowie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
104136 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Substancje tłuszczowe mleka. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
78674 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Białka mleka. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
70048 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Frakcjonowanie białek. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
120371 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Salamończyk, Ewa. |
Określenie rodzaju współpracy |
Autor |
9 (RLIN) |
58032 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Młynek, Krzysztof. |
Określenie rodzaju współpracy |
Autor |
9 (RLIN) |
32787 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Uniwersytet Przyrodniczo-Humanistyczny (Siedlce). |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Wydział Przyrodniczy. |
Określenie rodzaju współpracy |
Instytucja sprawcza |
9 (RLIN) |
38109 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Uniwersytet Przyrodniczo-Humanistyczny (Siedlce). |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Wydawnictwo. |
Określenie rodzaju współpracy |
Wydawca |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
43107 |
920 ## - |
-- |
978-83-7051-879-0 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |