Baner ze zdjęciem biblioteki

Fermentacja główna brzeczki w browarze / (Record no. 68066)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 00933nam a2200253 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx004612094
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231105334.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 190510s1953 pl a f |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)836083729
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR U/DUNAT
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord KR U/DUNAT
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR U/DUNAT
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Rybak, Ireneusz.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 12435
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Fermentacja główna brzeczki w browarze /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Ireneusz Rybak.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Państwowe Wydawnictwa Techniczne,
Data wydania 1953.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 50, [2] strony :
Inne elementy opisu fizycznego ilustracje ;
Wymiary 20 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego Dla przyuczonych i wykwalifikowanych robotników zatrudnionych w browarach.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Fermentacja.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 71701
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Piwowarstwo.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 76053
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Państwowe Wydawnictwa Techniczne.
Określenie rodzaju współpracy Wydawca
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 40980
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 26.11.2001 4.00 139273 II   139273 II 1000048859 26.11.2001 1 26.11.2001 Książki