Baner ze zdjęciem biblioteki

Pracownia gastronomiczna. (Record no. 68107)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01312cam a2200277 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx004951278
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231113408.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 200922s2020 pl a f f |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788389184887
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1199644255
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw LUBL 58/RL
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord LUBL 58/RL
Instytucja, która zmodyfikowała rekord LUBL 58/ASs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Borkowicz, Longina.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 58075
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Pracownia gastronomiczna.
Oznaczenie podserii/części/sekcji Cz. 1,
Nazwa podserii/części/sekcji Repetytorium - ćwiczenia praktyczne : kwalifikacja HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Longina Borkowicz.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Format-AB,
Data wydania copyright 2020.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 152 strony :
Inne elementy opisu fizycznego ilustracje kolorowe ;
Wymiary 30 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego Repetytorium przeznaczone jest dla uczniów branżowej szkoły pierwszego stopnia w zawodzie kucharz, uczniów technikum w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych oraz słuchaczy kwalifikacyjnych kursów zawodowych w kwalifikacji HGT.02.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Gastronomia
Określnik formy podręczniki dla szkół średnich.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 71962
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia
Określnik formy podręczniki dla szkół średnich.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 83206
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwo Format-AB.
Określenie rodzaju współpracy Wydawca
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 50952
920 ## -
-- 978-83-89184-88-7
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numeracja Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 04.05.2022 34.20 Cz. 1 181253 III   Nc 56/1 1000156389 04.05.2022 1 04.05.2022 Książki
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna 09.05.2022 34.20   0107543   Sr 31/1 1000156390 06.03.2025 2 09.05.2022 Skrypty