000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01312cam a2200277 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx004951278 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231113408.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
200922s2020 pl a f f |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788389184887 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)1199644255 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
LUBL 58/RL |
Language of cataloging |
pol |
Description conventions |
rda |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
LUBL 58/RL |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
LUBL 58/ASs |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Borkowicz, Longina. |
Określenie rodzaju współpracy |
Autor |
9 (RLIN) |
58075 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Pracownia gastronomiczna. |
Oznaczenie podserii/części/sekcji |
Cz. 1, |
Nazwa podserii/części/sekcji |
Repetytorium - ćwiczenia praktyczne : kwalifikacja HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Longina Borkowicz. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
Format-AB, |
Data wydania |
copyright 2020. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
152 strony : |
Inne elementy opisu fizycznego |
ilustracje kolorowe ; |
Wymiary |
30 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO |
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego |
Repetytorium przeznaczone jest dla uczniów branżowej szkoły pierwszego stopnia w zawodzie kucharz, uczniów technikum w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych oraz słuchaczy kwalifikacyjnych kursów zawodowych w kwalifikacji HGT.02. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Gastronomia |
Określnik formy |
podręczniki dla szkół średnich. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
71962 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Kuchnia |
Określnik formy |
podręczniki dla szkół średnich. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
83206 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Wydawnictwo Format-AB. |
Określenie rodzaju współpracy |
Wydawca |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
50952 |
920 ## - |
-- |
978-83-89184-88-7 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |