MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01329nam a2200301 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx004895874 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231105610.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
200630s1986 pl a f f |000 0 pol c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)1183370534 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
SIEDL 001/ADU |
Language of cataloging |
pol |
Description conventions |
rda |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
SIEDL 001/ADU |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Ogólna technologia żywności. |
Oznaczenie podserii/części/sekcji |
Cz. 1 / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
pod redakcją Włodzimierza Bednarskiego ; autorzy Włodzimierz Bednarski, Lucjan Jędrychowski, Jacek Leman, Halina Żelazowska. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Olsztyn : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwo ART, |
Data wydania |
1986. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
508 stron : |
Inne elementy opisu fizycznego |
ilustracje ; |
Wymiary |
23 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Oznaczenie serii |
Skrypty Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliografia przy rozdziałach. |
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO |
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego |
Dla studentów III roku studiów stacjonarnych i zaocznych Wydziału Technologii Żywności. |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Bednarski, Włodzimierz |
Daty biograficzne |
(1943- ). |
Określenie rodzaju współpracy |
Redakcja |
-- |
Autor |
9 (RLIN) |
944 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Jędrychowski, Lucjan. |
Określenie rodzaju współpracy |
Autor |
9 (RLIN) |
57587 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Leman, Jacek. |
Określenie rodzaju współpracy |
Autor |
9 (RLIN) |
52912 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Żelazowska, Halina. |
Określenie rodzaju współpracy |
Autor |
9 (RLIN) |
58169 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Akademia Rolniczo-Techniczna (Olsztyn). |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Wydawnictwo. |
Określenie rodzaju współpracy |
Wydawca |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
41330 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Skrypty Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie |
9 (RLIN) |
63847 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |