Baner ze zdjęciem biblioteki

Techniques d'analyse et de contrôle dans les industries agro-alimentaires. (Record no. 68251)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01457cam a2200349 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx005363025
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231095558.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 220607s1984 fr a |000 0 fre c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 2852060817
Qualifying information Collection
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 2852060833
Qualifying information volume 2
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1334026111
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/Gj
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/GJs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/GJ
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Techniques d'analyse et de contrôle dans les industries agro-alimentaires.
Oznaczenie podserii/części/sekcji Vol. 2,
Nazwa podserii/części/sekcji Principes des techniques d'analyse /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności coordonnateur G. Linden.
246 18 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Analyse et controle dans les I. A. A.
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Principes des techniques d'analyse
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Paris :
Nazwa wydawcy Technique & Documentation :
-- Apria,
Data wydania © 1984.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość XXII, 436 stron :
Inne elementy opisu fizycznego ilustracje ;
Wymiary 25 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Collection Sciences et Techniques Agro-Alimentaires
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Data copyright w stopce redakcyjnej: 1981. Data copyright z metryki książki: 1984.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliografia przy rozdziałach.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy analiza.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80765
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Linden, Guy
Daty biograficzne (1941- ).
Określenie rodzaju współpracy Redakcja
9 (RLIN) 8396
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Éditions Lavoisier.
Określenie rodzaju współpracy Wydawca
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 58181
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Collection Sciences et Techniques Agro-Alimentaires
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 0243-5624
9 (RLIN) 63180
920 ## -
-- 2-85206-081-7
-- Collection
920 ## -
-- 2-85206-083-3
-- volume 2
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numeracja Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 11.05.2001 13910.00 Vol. 2 125831 II   125831 II 1000045129 11.05.2001 1 11.05.2001 Książki