Baner ze zdjęciem biblioteki

Smoczy apetyt : (Record no. 68310)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01194nam a2200325 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx005337517
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231093857.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 220425s2021 pl a g |001 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788381386135
Qualifying information druk
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788381386500
Qualifying information on-line, pdf
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1334895144
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KAT U/MB
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord KAT U/MBs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KAT U/MB
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język streszczeń eng
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Czuma, Mieczysław
Daty biograficzne (1936- ).
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 2798
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Smoczy apetyt :
Ciąg dalszy tytułu opowieść o krakowskiej kuchni /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Czuma & Mazan.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Kraków :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Księgarnia Akademicka,
Data wydania 2021.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 209 stron :
Inne elementy opisu fizycznego ilustracje ;
Wymiary 25 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Wybrana bibliografia na stronie 198. Indeks.
536 ## - UWAGA DOTYCZĄCA FINANSOWANIA WYDAWNICTWA
Tekst uwagi Publikacja współfinansowana przez Urząd Miasta Krakowa
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA
Uwaga dotycząca języka Streszczenie w języku angielskim.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia
Określnik geograficzny Polska
-- Kraków
Określnik rzeczowy historia.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 120536
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Mazan, Leszek
Daty biograficzne (1942- ).
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 9055
920 ## -
-- 978-83-8138-613-5
-- druk
920 ## -
-- 978-83-8138-650-0
-- on-line, pdf
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 11.07.2022 50.00 159790 II   E 11 1000156530 11.07.2022 1 11.07.2022 Książki